Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Gulyadkin, 15 Kasım 2004 14:01 tarihinde demiş ki: zaphod = sugosu Yukarda da söylenmiş .. Ben de SofD dan beklerdim eskilerden ama çoğu yok piyasada , istanbulda olsam katılırdım veya en azından izlemeye giderdim[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek ..
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eheh o listeye aldanmayın. onların yarısı filan eski oyuncu zaten; nickleri farklı. eski derken, 99 sanane-medic zamanından kalma diyorum. bi diğer yarısı da 2001-2002 gibi ortaya çıkan, 99-00'in yeni yetmeleridir. hepsi eski yani genelde..
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bakiim eskilerden iyi oyuncular aklımda kalanlar himm Zaphod ParanoidAndroid Dark{DR} flee RomantikSerseri himm baskada kalmamis bide delisi vardı [Coo]Akkcomm (yanlis yazmisda olabilirim) adam keyboard falan kullanmadan oynardı ve cidden çokta iyiydi bu konuda :) daha bir ton isim vardırda aklıma gelmiyor şimdi[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
sidar1 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 21-Kasım-2004 Saat:11:00 Oyuncu sayısı: 24 Oyun : Starcraft broodwar Eleme sistemi : Çift Eleme Turnuva Tipi : 1vs1 Adres:İhlamurdere caddesi Altintaş sokak No:23 Tel:0212 227 16 69 Katılım Ücreti: 10 Milyon Oyunculardan katılım ücreti dışında saat ücreti alınmayacaktır. Kurallar: 1. Turnuva 3 oyun üzerinden oynanacaktır, 2 oyun kazanan bir üst tura çıkacaktır. 2. Turnuva çift eleme sisteminde olup, kaybeden oyuncunun yenilenler grubundan turnuvaya devam hakkı olacaktır. ikinci kez yenilen oyuncu ise turnuvadan elenecektir. 3. Oyun sırasında bağlantı veya elektrik kesilmesi, oyundan düşme gibi durumlarda oyun baştan tekrarlanacaktır veya oyunun galibi hakemler tarafından belirlenecektir. 4. Oyun sırasında oyunun akışını etkileyecek herhangi 3. parti programların kullanılması kesinlikle yasaktır. 5. Turnuvaya oyuncular kendi klavye ve mouselarını getirebilirler Mapler: Sin Gaema Gowon2.1 namja_lyagi Nostalgia 1.2 Requiem WGT10--Lost_Temple_Gamei NOT:Lost Tample Zorunlu maptir geri kalan mapleri oyuncular kendileri belirleyecektir. ikinci defa Lost Tample oynanamaz. 01-Black-Sun 02-3. 03-Oyman 04-[LombaK]Pyros 05-Fenix-Slayer 06-Darkswarm 07-XelNaga 08-Darvin 09-Turco[DELİ] 10-BeetleJuice 11-Marine 12-Harris 13-Zaphod 14-Duke 15-Zenk 16-Coyote _________________ ALESTA NGC
Öne çıkan mesajlar