Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alesta NGC Starcraft Turnuva

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Gulyadkin, 15 Kasım 2004 14:01 tarihinde demiş ki:
zaphod = sugosu

Yukarda da söylenmiş ..
Ben de SofD dan beklerdim eskilerden ama çoğu yok piyasada , istanbulda olsam katılırdım veya en azından izlemeye giderdim[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları

The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a ..
a = dv/dt = d^2X/d^2t ..

The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity.
And the slope of the graph is the derivative of the function.
If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph..

Devamı gelecek ..

Mesaj tarihi:
eheh o listeye aldanmayın. onların yarısı filan eski oyuncu zaten; nickleri farklı.

eski derken, 99 sanane-medic zamanından kalma diyorum. bi diğer yarısı da 2001-2002 gibi ortaya çıkan, 99-00'in yeni yetmeleridir.

hepsi eski yani genelde..
Mesaj tarihi:
bakiim eskilerden iyi oyuncular aklımda kalanlar himm
Zaphod
ParanoidAndroid
Dark{DR}
flee
RomantikSerseri
himm baskada kalmamis bide delisi vardı
[Coo]Akkcomm (yanlis yazmisda olabilirim)
adam keyboard falan kullanmadan oynardı ve cidden çokta iyiydi bu konuda :) daha bir ton isim vardırda aklıma gelmiyor şimdi[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
21-Kasım-2004
Saat:11:00
Oyuncu sayısı: 24
Oyun : Starcraft broodwar
Eleme sistemi : Çift Eleme
Turnuva Tipi : 1vs1
Adres:İhlamurdere caddesi Altintaş sokak No:23
Tel:0212 227 16 69
Katılım Ücreti: 10 Milyon
Oyunculardan katılım ücreti dışında saat ücreti alınmayacaktır.

Kurallar:
1. Turnuva 3 oyun üzerinden oynanacaktır, 2 oyun kazanan bir üst tura çıkacaktır.
2. Turnuva çift eleme sisteminde olup, kaybeden oyuncunun yenilenler grubundan turnuvaya devam hakkı olacaktır. ikinci kez yenilen oyuncu ise turnuvadan elenecektir.
3. Oyun sırasında bağlantı veya elektrik kesilmesi, oyundan düşme gibi durumlarda oyun baştan tekrarlanacaktır veya oyunun galibi hakemler tarafından belirlenecektir.
4. Oyun sırasında oyunun akışını etkileyecek herhangi 3. parti programların kullanılması kesinlikle yasaktır.
5. Turnuvaya oyuncular kendi klavye ve mouselarını getirebilirler
Mapler:
Sin Gaema Gowon2.1
namja_lyagi
Nostalgia 1.2
Requiem
WGT10--Lost_Temple_Gamei
NOT:Lost Tample Zorunlu maptir geri kalan mapleri oyuncular kendileri belirleyecektir.
ikinci defa Lost Tample oynanamaz.

01-Black-Sun
02-3.
03-Oyman
04-[LombaK]Pyros
05-Fenix-Slayer
06-Darkswarm
07-XelNaga
08-Darvin
09-Turco[DELİ]
10-BeetleJuice
11-Marine