Peka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 wow'a fileplanete para bayilalak stress test zamaninda başlayan arkadaşlar fileplanet aylik uyeliği renew olarak belirleyip ve her ay 8$ kartinizdan cekicem diye bi yazi oymuştu uye olurken okuduysaniz o uyeligi fileplaneti artik kullanamayacaksanız kapatin her ay girmesin 10 milyon durduk yere bende deniyorum şimdi fp acc'imi kapattirmayi amma velakin siteye log olamiyorum ? lol cokkomik login diyosun karsina acc acma ekrani cikiyor baskada bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 aha harbimi hemen iptal edim sakata gelmeyek tamam cancel yaptım [signature][hline]WoW>>Test 34 de Tauren Warrior kasarkene... Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 19 Kasım 2004 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 nasi becerdin ? sana username ve pass girecek bi ekran geliyormu login deyince yukardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bende zaten auto login gırıyorum dırek my acc gidim cancel ettim mail geldı sımdı iptal edılmıstır die[signature][hline]WoW>>Test 34 de Tauren Warrior kasarkene... Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bende ıptal ettım ohh ii ki bıldırdınız[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 walla iyiki bildirdin yoksa gume gidiyodu yaptim cancel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ben master card imin yurtdisina para transferini iptal ettirdim sirf o yuzden :P[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar