di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 aquila said: monster, careerbuilder baya les ya. dice.com var itciler icin, indeed var iste yazilmis. Monster'in ise yaradigini gormedim simdiye kadar diyecektim ki ben diyemeden Sukru yazmis. theitjobboard.co.uk cok iyiydi 1-1,5 sene kadar once ama oraninda ilanlari azaldi baya. Yine de bi bakin, genelde onerilen miktarlar guzel oluyor.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 uk/londrada iş bulup fulltime çalışırken, (para biriktirmekten ziyade living costları karşılayacak, tek tük eğlenceye gidilebilecek) kaç K GBP aralığında bir ücret beklentisi olmalı; ne kadarı kurtarır?
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Hangi bölgede kalmak istiyorsun ? =)
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ZaugnaKhaldun said: uk/londrada iş bulup fulltime çalışırken, (para biriktirmekten ziyade living costları karşılayacak, tek tük eğlenceye gidilebilecek) kaç K GBP aralığında bir ücret beklentisi olmalı; ne kadarı kurtarır? Abi Londra icin konusuyorum, Istanbul'da ne kadar bir paraya ihtiyacin oluyorsa, burda da o kadar pound'a ihtiyacin olacak desem yalan olmaz. Genelde fiyatlar baya yakin cunku, orda TL olarak verdigin parayi burda pound olarak oduyosun. Ha farklar var elbet, mesela orda aylik 1000 liraya 2+1 ev tutarken burda ya merkezden baya uzak 1+1, sanliysan 2+1 buluyorsun ya da merkeze yakin, genis ferah bir odada evi paylasarak yasiyorsun. Oda kiraliyorsun yani. Tek basina gelecek birinin borcsuz harcsiz gelecegini dusunerek, burada cepten yiyecegi her ay icin cebinde en az 1500 pound kadar bir para bulundurmasi gerek bence zira daha azi olayi iskenceye dondurebilir gayet.
Öne çıkan mesajlar