benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 bir arkadaşım çarşamba kupa maçına gitcekmiş de, yardım istedi.internette biraz baktım http://www.ticketmaster.es/ de satılcak ama genel satışa yarın çıkcakmış galiba.daha önce maça giden ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ispanyadayken ticketmasterdan bilet aldım ama türk kredi kartımla sorun çıkarmıştı, ispanyol kartla alabilmiştim. yardımlık pek bir şey yok aslında, biletix'ten bir farkı yok bilet alma aşamasının. bi de barcelona kendi sitesinden bilet satıyordu, belki real madrid'in de öyle bir olayı vardır bakın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 madrid in site ticketmasters a yönlendiriyor, teşekkürler yardım için.tek sıkıntı kredi kartı olcak galiba, türkiye den gidiyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 paypal varsa oradan deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar