Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aha!? Başbakan ne diyor yahu?!

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

şaka gibi amk.bu davaların ayyuka çıktığı zamanlar hatırlarsınız(mı?)rte," ben bu davanın savcısıyım"falan gibi laflar etmişti.o çok sevdiğiniz!m.ali birand da baya yaygara çıkarmıştı bu konuda prokatif amaçlı..
bugun geliyor aynı kişi yargı ya çamur atıp,yok mama ile beslenenler varmışta,yok savaşacak komutan kalmamış..kalmaz tabi onlarda anladılar kendi bıraktıkları yada yerine getirdikleri tayfa ile olacak iş değil..
Sosyal ağlarda paylaş

hemen tüm arkadaşların yazdıklarına aynen imzamı atarım.

son 3 yorumu için ise:

KidLazer said:

adam akıllı aslında çoğunluğun kafasının çalışmadığını bildiği için onlar üzerine oynuyo sonra da yine onları kullanarak kendini aklıyo. valla iyi. ama ülkenin durumu vahim.

şu çok doğru.

Frostbite said:

şaka gibi amk.bu davaların ayyuka çıktığı zamanlar hatırlarsınız(mı?)rte," ben bu davanın savcısıyım"falan gibi laflar etmişti.o çok sevdiğiniz!m.ali birand da baya yaygara çıkarmıştı bu konuda prokatif amaçlı..
bugun geliyor aynı kişi yargı ya çamur atıp,yok mama ile beslenenler varmışta,yok savaşacak komutan kalmamış..kalmaz tabi onlarda anladılar kendi bıraktıkları yada yerine getirdikleri tayfa ile olacak iş değil..

aynen...işin ilginç tarafı zaman zaman bazı gazeteciler, bir-iki politikacı çıkıp aynı sözleri söylediği zaman hükümetten bakanlar-milletvekilleri,hükümet yanlısı basın "mahkemenin tarafsızlığını etkilemeye çalışıyorlar, mahkemenin kararına müdahale ediyorlar, mahkemeye etki çabaları bunlar" diye feryat etmişlerdi.

toggie said:

herif bunadı sonunda.

hiç sanmıyorum panpa...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...