McsPeyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Genellikle böyle 3D oyunlarda lag olsa dahi karakteriniz ilerlemeye devam ettiğinden pek fark etmezsiniz lag olayını. Gerçek lagı yan yana kurulu iki makinede sunucuda yanyanayken farkedersiniz...[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Eveeeet çoğu kişi us open oynadığı için en eğlenceli class konusunda tartışmalara devam edebiliriz oyunu oynanamış olduğum zamanlarda en eğlenceli class (benim için) olduğunu düşündüğüm warlock la haribden de çok eğlendim ama hunter rogue (az oynadım) ve shamanla da çok eğlendim ya benim eşik değerim çok düşük ya da hepsi çok zevkli ? :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ılk baslarda dogal olarak her class merak edıyorsun bellı zaman kasıyorsun ama sonra anlıyorsunkı sana uymayan classlar ortaya cıkıyor ornegın ben bu gecen surecte mage priest oynamadım cunkı sevmem hunter,shamen,warlock,paladin de az oynadım baydım en cok rogue,warrior kastım artık 2sinden birisini secıcem[signature][hline]WoW>>Test 34 de Tauren Warrior kasarkene... Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Warri ii deıl hıc ugrasma warrıor la[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar