Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 149 mesaj tartısmaya ne gerek vardıkı anlamadım ben. Tabıkı en zevkli class ırk combosu Dwarf Warrior dır. BOyle bır soruya baska acıklama getıremessınızkı.[signature][hline]Şşş caktırma ama ben cüceyim, ne? zaten yukarda yazıyomu! *4 yıllık ımzayı değiştirme cabaları* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 totemler elemental sanırım birde cosmos kullanıyor :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Cuce, 25 Ekim 2004 19:27 tarihinde demiş ki: 149 mesaj tartısmaya ne gerek vardıkı anlamadım ben. Tabıkı en zevkli class ırk combosu Dwarf Warrior dır. BOyle bır soruya baska acıklama getıremessınızkı. muahahah çok iyi ya :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bir cesit macro sanirim.otomatik olrak totem basior mesela sen d e basiosun ard arda fire slow basior ya da party de fire basilmissa wind basior mesela.cosmos un icinde olan biseydi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: ucunbiri, 25 Ekim 2004 19:11 tarihinde demiş ki: walla linki hatırlamıyorum ama burdan biri sölemişti herkes onun üzerine indirmişti videoyu 2 tane lvl 35 shaman lvl 45 leri falan alıyolar pusuya düşürüp o yavaşlatma olayına gelince zaten archazar (DIE) direk kaçmaya başladı yani aslında kaçamadı ama saldırarak zaman kaybetmeyi yemedi direk arazi olmaya calisti ama adamlar totemleri maasallah resim cizer gibi dosediler yani ne diyim http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=43 Burdan movienin ayrıntılarına ulaşabilirsiniz. orda asıl olay ilk Die daki elemanla kapışması digil, sonra bir dwarf paladinle karşılaşıyolar adama o kadar slow ve fire totem çakıp etrefında dönmelerine rağmen :) adam kaçmadan delikanlı gibi kapışıyo ve herşeyi max da yapıyo adam, yani heal edicegi zaman heal vurucağı zaman vuruş falan. sonunda da alıyo zaten.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 link iyi oldu eternal soruyodu[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ya magelerin portal ve tp büyüleri nereye ışınlıyo mesela pvp serverındasın ışınla undercity e diyosun ve human sın diyelim zart diye göbeğine ışınlıyosa ne anlamı kalır ?[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ya portallar belli başlı büyük city'lere ışınlıyor ama ilk önce gidip şehrin göbeğindeki portal master'dan öğrenmen gerekiyor. Yani o human mage yiyorsa ilk önce Undercity'e kadar girip portal master'a ulaşsın. Sonra portal master'ın kendisine aggressive olduğunu görüp bütün bu çabalarının boş olduğunu farkedip ağlasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Hordeun en iyi magei hangi classtan olur acep?[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 En iyi'den kastina bagli genelde oyunda irklar ve classlar arasinda pek fark yok buda genis bir yelpazede ve de istegine gore karakter secebilmeni sagliyor, eger int.'in yuksekligi olarak soruyorsan undead mage sanirim ama cok bir fark yok dedigim gibi, lvl 60'ta 20-30 mana farkeder..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 oyun çıkınca annasılır simdiden anlayamzsınız hangisi size uyar[signature][hline][urlwww.omnweb.com/partnerwork/welcome.php?id=357[/url]para kazanmak için www.kimlik.tkbenim sitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 undead mage sana biraz daha avantaj sağlayabilir resistleri sayesinde ama paladinler undeadlere akıyo bu da tabi ki gülün dikeni oluyo ya da kaktüsün suyu falan euaheuah[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Benim en çok hoşuma giden class warrior dur.Çoktandır wow u bekliyorum.Oyun çikar çikmaz alıcam.Tabiki collector's edition u :P Race olarak human seçerim.Çünkü bütün zirhlar human warriorlarda daha karizma duruyo :P Humanlarında statsları warrior olmak için kötü değil.Mesela taurende str yuksek ama armor ve agility düşükken humanda ise str biraz daha düşük ama agility ve armor yuksek.Gayet dengeli statsları. İrklarin statslarına bakmak istiyorsanız http://www.worldofwar.net/characters/humans/index.php[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 oyuncu yeteneği>Stats/skill[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Talent'ları nasıl dağıttığınız çok önemli hatta belirleyici. Uber yada herşeyi beceren karakter yapmak yerine hedefe yönelik karakter tasarlarsanız çok daha başarılı olursunuz ve ırkın önemli kalmaz.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Lind3r0th, 30 Ekim 2004 23:56 tarihinde demiş ki: oyuncu yeteneği>Stats/skill bence; lag>yetenek>skill :) adamlar 10-15 pingle oynarken biz belki 400lere varan pinglerle oynicaz. hehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 UO'dan bu yana lag problemi yaşadığım bir oyun olmadı. Sanmıyorum burada olsun..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ahhaha ben us serverlarında 700 latency ıle oynuyordum 1 sn lag yoktu abi bunu eu serverlarında dusunursekkı oynayanlar diyor zaten 200 latency ki 1 sn bile yapmaz[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 1000 latency = 1 sn ??[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 1sn imiş [Bu mesaj Qui tarafından 31 Ekim 2004 10:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 1000ms=1sn yani pinginiz 1000 i gosterirse 1saniye kaybınız oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ping sorunu olacagini sanmiyorum lakin artik dial-up'ta bile sikinti cekilen bir mmorpg kalmadi..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ya sıkıntı çekmek ayrı 500 kişilik raid de lag yüzünden karambole gitmek ayrı :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bu arada başlığa hitaben: Eylenceli class yoktur, eylenmeyi bilen oyuncu vardır.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 wowda nasil olcak bilmiyorumda, daocda 400pingim varken 3saniye civari delay oluyordu.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar