Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en eğlenceli class ?

ucunbiri

Öne çıkan mesajlar

Her class grupta iş yapıyor yanı bu pvp de daha ıyı bu pvm de daha iyi denemez sen sımdı git paladın ile pvm serverında lvl 14+ questlere gor bakalım o taş dedıgınız paladın maymun olmuyormu su bır gercek oyunda hersey bırbırını tamamlıyor anlatmak ıstedıgım bu belkı warlock tek basına bırsey yapamaz yada herhangı bır class ama bunu grup olarak dusunursek butun classlar iş yapar yanı forumları okuyup bu ezıyormus bu ezılıyormus dıe dusunmeyın + oyuncluk yetenegı senın ne kadar saglam charın olursa olsun sen hızlı dusunup bunu somut hale getıremezsen lvl 90 sanda olsan ezilirsin.Neyse konunun özeti hiçbir class solo bırsey yapamaz bana gore yanında onu tamamlayan diğer classlar olması lazım.[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral)
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow Trance'e girmek için eğer iki talent (max) point harcamışsanız her corruption büyüsü yaptığınızda %3 şansınız var. Ve Shadow Trance'de son seviye Shadow bolt'un cast süresini 1.5 saniyeye indiriyor, 0 saniyeye değil. Zaten 0 saniyeye indirmesi bile bir şey değiştirmez, instant cast büyülerin bile ardından yaklaşık 1 saniye yeni büyü yapamıyorsunuz. Bu olay büyü yapmadan bağımsız cooldown zamanı olarak geçiyor. Yani öyle ardarda 9 tane shadowbolt'u yollamak kolay değil, karşınızdakinin çok acemi olması lazım.

Hellfire ve sacrifice kombosu konusunda eskiden haklıydın. Artık VW'ı sacrifice ettiğinde sana belli bir dmg absorbu veriyor. Yani Hellfire'ın dmg'ını sadece bir kısım durdurabiliyor. Bu arada 2500-3000 dmg hayalleri kurmak biraz iyimserlik oluyor çünkü senin hellfire yaptığın seviye de artık yaratıkların resistance'ları iyi oluyor. Yani dmg'ın hepsini yemiyorlar. Ama dediğim gibi, mümkün ve eskiden kullanılıyordu.
Rain of fire combosu içinse sacrifice'a ihtiyacın yok, çünkü RoF zaten sadece düşmanlara zarar veriyor. Ortaya VW'ı atıp direk üzerine atman yeter yani.
Summon Infernal konusuna gelince daha ortalıkta ona ait bir quest bile yok (Warlock'lar her summonlarını bir quest serisi sonunda alıyor). Onun altı olan ve 30. seviye de alınan Felhunter'ın questi var ama şu an için quest serisini bitirince size felhunter'ı vermiyor bile. Yani diyeceğim odur ki, infernal'ı görmeden olacağına inanmam.
Fear konusunda VW yerine bile kullanılır diyen adamlar bir konuyu atlamışlar galiba. Bir yaratığa Fear atarsan ve save'ini de tutturamazsa gerisin geri kaçmaya başlıyor. Ama şöyle bir olay var, kaçarken yanından geçtiği tüm arkadaşlarını da sana agg. ediyor. Oyunda genel olarak yaratıklar gruplar halinde bulunduğundan dolayı Fear ile nereye kadar? Bir kişi yolluyorsun 5 kişi geliyor.
ucunbiri, sana benden küçük bir tavsiye, forumlarda okuduğun herşeye inanma, insanlar genelde abartmayı kendilerini övmeyi severler. Herkesçe en iyi class kendi oynadığı class'dır. Ben direk beta'da warlock oynayan biri olarak sana yaşadıklarımı ve gördüklerimi anlattım, inanıp inanmamak sana kalmış. Open beta açılınca oynarsın bakarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo ciddi bi soru yani ben bu olayı çok anlamadım tmm moblara attın kaçmaya başlıyolar ama player a attığın zaman adam klavyesinin başında hiç bişey yapamadan char ının mal gibi koşmasını mı seyrediyo[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

infernal oyunda olacak. ama zaten en son pet olur warlockun summon edebileceği lvl 55-60 arası büyük ihtimal.

ama oyun şu an zaten beta, tüm questlerin, tüm herşeyin açık olmaması normal bişi, önümüzdeki patchte warlock a yeni petler gelebilir demiş Caydiem bir msgında bugün forumlarda.

-tık[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 23 Ekim 2004 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ucunbiri, 23 Ekim 2004 11:13 tarihinde demiş ki:
yoo ciddi bi soru yani ben bu olayı çok anlamadım tmm moblara attın kaçmaya başlıyolar ama player a attığın zaman adam klavyesinin başında hiç bişey yapamadan char ının mal gibi koşmasını mı seyrediyo

bir movıe de sanırım indalamarda vardı fear yapınca adamlar kacıyordu bı istem dışı birşey sen sadece izliyorsun :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral)
Sosyal ağlarda paylaş

Hahaha cok ilginc, ilginc oldugu kadar da sacma bi olay.. Simdi baktimda Rank 3 fear rakibin 20 sn boyunca kosmasini sagliyormus.. Benim anlayamadigim, tam olecekken, olmeye yakinken, mana bittigi zaman, vs durumlarda sadece 80 mana ile rakibi korkutup ortaliktan tuyebiliyor muyuz? Ve tabii ki de kacinilmaz soru, ne kadar adil bir durumdur bu?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fear resist diye bi olay da var yanlız :)

warriorun fury talentlerinden birisi mesela. ayrıca moblarda resist atabiliyor böle fear daze stun olaylarına karşı. tutmayabilir yani o taktik :)

ama mesela paladinde de ölmsüzlük kalkanı açıyor tam ölecekken, öyle kaçıyor. herkesin var bi yöntemi.

kaçabilirse tabi, çünkü ölmeye yakınken koşma hızın yavaşlıyor ve sanıım arkan dönükken stun slow vb yeme olasılışı daha yüksek. stress test oynarken kaçma girişimlerimin %80 inde ölmüşümdür hehe.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Bence infernal summon daha önce xrex inde dediği gibi olsa olsa Hero specialitylerde gelebilir. yani lvl 60 dan önce olmaz kanatindeyim çünkü baya ayrıcalıklı bişey bu infernal ve süper kastırıcı bi questle falan vermek lazım :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database
http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com
Sosyal ağlarda paylaş

Fear'ı hiç bir oyuncuya atmadım ama yiyebilir, çünkü Aragul diye bir MOB var, o seni çat diye kurtadama dönüştürebiliyor ve sen klavye başında böyle bön bön ekrana bakıyorsun. Yani ayni şey Fear'da da olabilir. Ama dediğim gibi fear'ın zaten belli bir casting time'ı var ve resistance'ı geçmen gerekiyor. Öyle sağa sola fear atmakla olmuyor işler. Zaten kaçmanız gereken durumlar birden çok mobla savaştığınız durumlar, onlarda da herbirine fear atayım, kaçsın, zor ihtimal.
Howl of Terror 40. seviye warlock büyüsü o yüzden kullanmadım daha hiç, işe yarar mı bilemiyorum, yorum yaparsam yalnış olur. İşe yarayabilir, ama dediğim gibi kaçan mob'un arkadaşlarını agg etmesi gıcık bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

biz moblara karsı fear demıyoruz raid olayına dıyoruz ben movıe de gordum adam ustune basa basa gosterdı fear yaptı rahat 10-15 kısı uctu ha ama her zaman yemez o ayrı illaki birseyı vardır[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral)
Sosyal ağlarda paylaş

tamam işte istediği kadar eleman toplayın gelsin fear attığın mob gelenlerede howl of terror atarsın curseleri koyarsın sora oturup seyredersin ehehehe :D hakkaten ya şimdi mesela fear attın adamın char bağıra bağıra kaçıyo 20 sn boyunca muahahaha ben olsam çıldırırdım undeadlerin fear yemiyo bu yüzden undead olcam ki fear büyüsüü herkese atabileyim yer yemez o ona kalmış euhauehauh
bu arada fear kullanımı veya warlockla ilgili herhangi bir video varsa link versenize[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

nurfed un clan sitesinde bi infernal resmi vardı ama mob olarak 4 kişi kesmeye çalışıyodu lvl 34 infernalı ama koyu yeşil bi ışık çıkıyodu ürkünç bişey olmuş yani infernal osuruktan golem gibi durmuyo neyse ne diyodum heh işte lvl 34 golem baya kasmış bunlar yani healtleri falan azdı hepsinin bi de summon ettiğin yaratık senin levelında oluyo lvl 60 golem ne olur bilmiyorum ama pvp ye farklı bi boyut getireceği kesin düşünsene rogue seni stunlayıp seviniyo indiriosun kafasına elemanı görüyo stun ın ne olduğunu[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock ile ilgili uzun bir movie link koyim ama junior sadece basları gosterıyor genelde zaten 1-10lvl arasını isteyen izler izlememiş olanlar ben bunlardan oyunu biraz çözdüm :P
2.si de bu[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral)

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Ekim 2004 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Ekim 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Ekim 2004 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Ekim 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahha kusura bakma nurfed sitesi down =) neyse açılınca izlersin ama güzel movie fear ile ortalık boşalıyordu [signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral)

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Ekim 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 23 Ekim 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
rogue seni stun'larsa, nereye ne indiriyosun?!?!?

bi şekilde kurtulabilirsin yani :D yoksa rogue lar zaten cloth armor giyen herkesi yakaladığı gibi 3 puanı alıyo biliyorum kurtulma şansın sıfır mage veya warlocksan ben warlockların da artık dolaylı yoldan stun şansı olduğunu söledim gerçi ain of fire da yapıyo stun 3sn ama neyse[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

ya 1 sap sansin var. en ust seviyede 15 saniye falan maksimum. bunu degistirdiler. maksimum diyorum cunku stun'dan cikma ihtimalin var, yani normal suresinden once bitebiliyo. ayrica sap'ten sonra adam herhangi bi dmg alirsa, stun kalkiyo. bir de gouge var. en ust seviyede o da 4,5 falan. +-leri var aldigin talentlara gore. ama dmg yedigi zaman kalkan bi sey degil. catir catir yiyo yani dmg'i adam. ama dusunmedigimiz cok sey var. yani her class'in +- olarak bi cok ozelligi oldugu icin, iste soyle yaparim boyle yaparim alirim adami demek sadece lafta kaliyo. oyuna bi girelim, o zaman kime, hangi irka - class'a karsi ne yapabilecegimizi gorecez...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...