Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bırakalımda warlockların üstünlüğü oyun çıkmadan olsun zaten şu durumda warlockun büyüleri nasıl oluyorsa normal bir buyucuden çok güçlü birde talentları geldimi tek vuruşluk karşıdaki . savaşçılarda pek güçlü değil aslında betada rogulerla warlocklar götürüyor bütün pvp leri şu anda acayip derecede abartı saldırıları var ikisinide.Fakat dediğimiz gibi paladin talentlari guzel yapılırsa çok güçlü olur paladinler şimdiden söyleyeyim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Delyyyy, 21 Ekim 2004 01:07 tarihinde demiş ki: bırakalımda warlockların üstünlüğü oyun çıkmadan olsun zaten şu durumda warlockun büyüleri nasıl oluyorsa normal bir buyucuden çok güçlü birde talentları geldimi tek vuruşluk karşıdaki . savaşçılarda pek güçlü değil aslında betada rogulerla warlocklar götürüyor bütün pvp leri şu anda acayip derecede abartı saldırıları var ikisinide.Fakat dediğimiz gibi paladin talentlari guzel yapılırsa çok güçlü olur paladinler şimdiden söyleyeyim ehee siz warlock du paladindi geçinin bakalım druidler hepinizitoptan silince bakarım size ben:)[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü? www.huzuradoru.com www.harunyahya.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Valla druid epey bi oynadım yok ben rogue karar verdım druid bozar beni yok ayı ol yok sonra normal form dön reju cek bıdaha ayı ol savas zor rogue daha bi ekşın geldi bana[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 warlock un talentleri coktan eklendi.ve en güclü cast dedigin shadow boltsa mage in spellerine bi bak.ayrica lvl 60 bi warrior i tek vurusta alacak bi warlock un lvl 80 civari olmasi gerekir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Şuan warlock biraz güçlendirilmiş bence yenı patch le biraz nerf yer sonra devam[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ahahah xrex emin ol yanlış biliyosun en güçlü büyüsü elbetteki shadow bolt falan değil istersen blizzin forumlarına bak warlockların takma adı büyüyiyen takılmış durumda magelerin warlocklar karşısında şansı resmen 0 (şu an itibariyle eskiden çok eziklerdi) sen casting time ın %60 yavaşlaması ne demek biliyo musun ? ya şimdi zaten çok övdük warlockları baştan almicam ama şunu bil şu anda warlocklar undead bile olsalar paladinlerle kapışabilecek durumdalar zaten patch çıkmadan önce PvP serverındaki lvl 60 warlock sayısı 7 yken (thottbot a kayıtlı) şu anda 30 un üzerinde rogueları almaları bile mümkün tabi araya mesafe koyabildikleri müddetçe shadow trance diye bi olay var girdiğin zaman casting time ortadan kalkıyo vurduğun her crit için eğer adam corruption yemişşe bu oran yüzde 3 ten 53 e çıkıyo arka arkaya mana bitene kadar shadow bolt (bastığın anda) atan warlock ne yapar sen düşün yani bunda abartı yok şu andaki durum bu evet tamamiyle abartı olmuş kabul ediyorum zaten düzeltirlerde ama şu anda en iyi akan 3 class tan biri warlock bu bölümün başlarına bakarsan warlockların 15 sn de nasıl 20 nin üzerinde mob kestiği yazısını görebilirsin ki bunlar kendi levelında ...[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ayrıca death coil büyüsü bitirici casting time i olmayan bi büyü 400 healti anında başkasından emip sana veriyo zaten hellfire da 15 de 3200 damage vuruyo (sen kıyasla mage büyüleriyle)[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ucunbiri yaw millet sisirior gibi geliyor bana.oyunu oynadiginda kendin de göreceksin tabi ama warlock la pvp de oynamak zor gercekten.neyse cok fazla söze gerek yok sen herseyi biliyorsun nasil olsa warlock un.ayrica su 15 sn de 20 mob kesen warlock diorsun videosu varsa bi link verebilirmisin merak ettim.tabi warlock un kendisi lvl 40 olup da moblar lvl 10 ise o zaman gerek yok :).bundan sora bu sekilde class tartismalarina girmeyecem.sonucta herkes kendine en zevkli gelen class la oynucaktir.open beta baslarsa hep beraber test etme sansimi olacak zaten o zaman daha gercekci tartismalar yapabiliriz gibime geliyor burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 off open beta çıksada bi baksak mage mi warlock mu?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 gene uçmuşsun sen ucunbiri söylediklerin gerçek dışı olmaya başladı kardeş kusura bakma, tamam yalayıp yutmuşsun warlock talent tree i ama, oyunu oynamadan gerçekleri anlamıcaksın sanırım; 1- hiç bir classda tek büyüde 3200 dmg vurabilen bişey daha icat edilmedi :) (Helfire dedigin olay rank3 de sn yede 208 dmg vuruyo hem kendine :) (1 kereye mahsus) hemde etrafındakilere, çevredekilerde armut gibi durup senin dmg vermeni beklemicekleri için bi önemi yok. ama area dmg için baya faydalı, bir videoda vardı kalabalığın ortasına dalıp yapıyodu herif, tabi canlı çıkamıyo o ayrı konu :) 2- warlock un talentlarında casting time ı düşüren şeyler olduğu gibi, emin ol başka talentlarada bakarsan aynı derecede olmasada benzerini bulabiliceksin :) (ör: mage inde fireball ve Pyroblast ında %40 a varan azalma var) 3- pvp tamamen tecrübe ve çabuk düşünebilme işidir. eğer karşındaki gerekli şeyleri gerektiği yerde kullanmazsa lvl ı senden fazla olsada bile anlam ifade etmez.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Hellfire (Rank 3) Destruction 1300 Mana Instant cast Ignites the area surrounding the caster, causing 208 fire damage to himself and 208 fire damage to all nearby enemies every 1 sec. Lasts 15 sec. 15*208=3120 ki ben bu büyünün adamlar tarafından voidwalker ın büyüsü sayesinde gelen 10 sn lik invulnerable zamanında yapıldığını söledim ki ben oynayıncaya kadar bu büyü değişmeyeceğine göre değişen bişey olcağını sanmıyorum ayrıca bunun yapıldığını ben söylemiyorum warlocklar ve warlocklarla party yapanlar yazmış official forumlarda videosu ne yazık ki yok ben herkesin anlattığı şeyi yazdım söylediğim şeyler de gerçek buradan bakabilirsiniz bu taktikle ilgili bütün konular bu arada kestikleri moblar kendi levellarında büyü de 208 falan vurmuyo adamlar interrupt olmadan en az 2500 damage yapıldığını yazmışlar[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 [Bu mesaj ucunbiri tarafından 21 Ekim 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bu arada ben casting timı düşüren talentlardan bahsetmedim yanlış anlamışsın omen ben im bahsettiğim 30 sn lik curse target in bütün büyüleri için casting time %60 uzatıyo yani atıyorum büyü 5 sn ise 8 sn de yapıyo[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 tek kelimeyle uçmuşsunuz ya istiyosa 10milyon damage olsun eğlenmedikten sonra ne yazar sallayın yok buydu şuydu işini keyfinize bakın ya açılır open yakında(yalan beklicez daha 1 hafta=:) )[signature][hline]"Varlığının nedenini hala kavrayamadıysan .... Vay haline...." --->Dünya sadece bir handır; Asıl sonsuz olan gideceğin yer(!) için kısa bir mola verdiğin bir han.. www.huzuradoru.com www.harunyahya.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 pijaje , abi beni biliyosun warlock alemin en eziği ikende diyodum warlock olcam diye hatta öyle konu açılmıştı birisi en güçlü olanı değil eğleneceğiz classı seçin diye ben zaten o zamandan beri ağlamıyomuyum forumlarda warlock niye bu kadar güçsüz diye şimdide gereğinden güçlü olmuş diyorum adamlar bana yalancı muamelesi yaptılar resmen ben napiim ki *warlock rulaz diye bağırır*[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Delyyyy, 21 Ekim 2004 01:07 tarihinde demiş ki: bırakalımda warlockların üstünlüğü oyun çıkmadan olsun zaten şu durumda warlockun büyüleri nasıl oluyorsa normal bir buyucuden çok güçlü birde talentları geldimi tek vuruşluk karşıdaki . savaşçılarda pek güçlü değil aslında betada rogulerla warlocklar götürüyor bütün pvp leri şu anda acayip derecede abartı saldırıları var ikisinide.Fakat dediğimiz gibi paladin talentlari guzel yapılırsa çok güçlü olur paladinler şimdiden söyleyeyim söylediklerime kanıt bana inanmiyosanız buna inanın adam oynuyo oyunu şuan betada[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hoca ben sana ne diyorum sen bana yalancı muamelesi yapıyolar die duygu sömürüsü yapıyosun gene :) hala anlamışsın olayı ve 15*208=3120 gibi alakasız bi mantık yürütüyosun. 15 sn ye boyunca sn yede 208 sdmg vuruyo ok de onu yaparken adam hareketsiz kalıyo bildigim kadarıyla ve sadece etrefındakilere yapıyo. yani adamlar senin estrafında 15 sn boyunca durup "aha bu adam süper bisi yaptı baba ölüceksek bari bunla ölelimi falan diyerekten durucaklarını umma sakın. Çok istiyosanda sölediğim movie nin linkini bulup yazıcam şimdi sana ordan izle bi bak bakalım 15*208=3120 mü hala :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 *Oyundaki classlar açıklandığında Warlock olmaya karar vermiştir* *Sessiz sedasız tartışmasız Warlock'a gelen yenilikleri izler* Aslında ben Warlock olayını UO'dan kalma "hem savaşçı hem büyücü" olması nedeniyle istiodum ama zaten hep "Summon dalsın sen destekle" ya da "Sen dal summon desteklesin" olayını sevdiğim için classlar açıklandığında (orda yeşil yeşil parıldayan Infernal'ın da etkisi olmadı değil) Warlock olmaya karar verdim..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 warlock sadece dengesiz olduğundan güçlü muhakkak düzelecek çoğu warlock açıcak kişi tahminimce ayrıca undead hastası ve karakterlerini undead açıcaklar buradada bize paladinlere iyi pay düşecek diyorum warlock seçicek kişilerin %90 ı undead seçer diyorum yanlışmı söylüyorum yoksa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 paladin olacaksin die undeadleri rahat keserim zannetme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 sizin korkulu ruyanız olucagz gorursunuz siz ceset bozuntuları :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Burada Beta gözünden, hemde lvl 22 Undead Warlock olan biri gözünden yorum yapayım, insanların meraklarını aydınlatayım :) Şu an için büyük çoğunluğunda ortak kararı olmak üzere en güçlü class Mage'ler. Zaten en çok nerf'i yiyen class'da mageler. Hatırlarsanız US beta için Stress Test vardı ve bu testte en yüksek level'a ulaşan bilmem kaç kişiye beta key verilecekti. Bu key'leri alanların büyük çoğunluğu da mage. Zaten şu aralar ortalıkta deli gibi mage görüyorum. Diyeceksiniz peki mage'ler neden bu kadar güçlü. Olayları uzaktan ve çok temiz zarar veriyorlar. Uygun talent seçimleriyle interruptları da olabildiğince aza indirdiler mi tamam. Warlock durumuna gelince. Bir kere warlock'da savaşçı büyücü olayını unutun. Cloth armor'dan üstünü giyemiyorsunuz ve bu da armor'ınızın yerlerde sürünmesi demek. Armor boost eden tek bir büyünüz var ve o da belli bir oranda yardım ediyor. 22 seviye olmama rağmen eğer kendi seviyemde bir yaratık bana vurmaya başlarsa çoook sağlam zarar yiyorum ve hp'imde zaten az olduğu için bir şekilde başımdan atamazsam ölmem içten bile değil. Warlock ne işe yarıyor peki. Bir kere çok fazla kontrol ve dikkat istiyor. Ben kendim dövüşlerimde ne yapıyorum kısaca anlatayım, büyülerinizin çoğu DoT yani damage over time. İlk olarak pet'im olan Voidwalker'ı yaratığın üzerine gönderiyorum. Ardından yaratık VW'in üzerine aggresive olunca DoT büyülerimi yapıyorum. Ondan sonra da direct damage büyülerimi yapmaya başlıyorum. Bu arada süresi dolan DoT'ları yeniliyorum. Bu sırada manam biterse lifetap ile canımı manaya çeviriyor ve ardından drain life ile düşmandan can çekiyorum. Eğer bütün bunlar olurken, VW'in canı azalmışsa kendi canımı ona aktarıp tekrar drain life ile tamamlıyorum. Tabii bu güçlü yaratıklarla savaşırken bu söylediklerim geçerli. Daha basit yaratıklarda bu kadar kasmanıza gerek olmuyor. Ama emin olun Warlock öyle inanılmaz güçlü bir class filan değil. Özellikle birden fazla düşman üzerinize gelirse çok zorlanıyorsunuz. Son olarak bir resimde görülen infernal çağırma yalan. Warlock'un öyle bir büyüsü yok. Warlock'un summonları imp (uzaktan vuran ve stamina boost eden), voidwalker (tank, ama berbat dmg, threat yapma özellikleri), succubus (az can ama yüksek dmg, backstab ve düşmanı sakinleştiren özellikleri var), felhunter (mana burn ve resistance özellikleriyle daha çok mage hunter diye geçen yaratık. Şu an için oyunda yok, questini yapıyorsunuz ama summon büyüsünü vermiyor) ve son olarak da felmount (warlockların kendi çağırabildikleri at, nightmare'e benziyor). Yani infernal filan çağıramıyorsunuz boşuna heveslenmeyin. Sadece karşılaştığınız demonları kontrol edebiliyorsunuz ama onu yapınca da hem süresi var, hem de demon'ın özellikleri %30 filan düşüyor. Eğer warlock'la ilgili sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 işte abi moblar kaçana kadar en aşşa 2500 damage vuruyomuş adamlar ben 3200 demage yapar demiyorum tam kapasiteyle koyarsan en güçlü büyü diyorum sen adama vurmaya başladığında direk kaçmıyo healti azalmaya başlayınca kaçıyo benim sölemek istediğim buydu bu arada lvl 22 arkadaşa söliyim infernal summon resmi olarak açıklanmış bir büyü sadece oyuna henüz dahil edilmedi yani relased da infernal summon edilebilecek Not : neden fear büyüsünü kullanmadığı anlamadım ama en çok işe yarayan büyü oymuş hatta vw ye gerek kalmadan fear atıp CoA ve corruption la olay bitiyomuş hiç olmadı oynaması çok bayıksa shamanı var rogue su var eğleniriz yani biz bi yolunu buluruz[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bu arada PvM den bahsetmiyoruz ve warlockların iyi buyuleri zannedersem 30-40 ustunde cıkıyor soul burn muydu neydi falan işte baya iyi buyuler pvp için PvM de doğal olarak en güçlü mageler olur her mmorpgde boyledir. Pvp de warlock ve rogue goturuyor bu patchde ama bir dahaki patchte warriorlar duzeltiliyor paladinlere talent geliyor hunterlarda talent varmı bilmiyorum şu anda yoksa onlarada gelir kesin olarak priest ve shamanı zaten PvP karakteri olarak görmüyorum sadece grupun en önemli elemanları PvMde tabi birde druid var ama onları PvP de hiç izleme şansım olmadı PvM de gayet güçlüler ancak önemli rol oynıyorlar em buyu gucleriyle hemde donuserek işte boyle ama oyun çıkarken butun karakterler dengeye gelir muhakkak blizzard dengeyi iyi sağlar genelde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 mageler PvP de nasıl etkili oluo mu kimse magelerden bahsetmio[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 mageler ne yapar pvp de hiç bilmiyorum magede izleme şansım olmadı ama bir mage açtım lvl 9 yapmıştım buyuler genellikle PvM ye yonelik ancak ilerde talentlarla PvP için uygun hale dönüşür büyük ihtimalle[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar