Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Ne düşünüyorsunuz bu araç hakkında? 2001 2003 modelleri bile harika donanımlı geliyor bana. Araç bir de gerçek arazi aracı stili ve mekaniğini yansıtıyor gibi? Kullananınız var mı? LPG adaptasyonu nasıl? Şöye güze birl overview iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Kimse takmamış ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Samsung ML serisi deseydin fiyatinin cok cok ustunde bir performansi var derdim de olay patinajda gecince bisey diyemiyorum. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Çok çok temizini bulman lazım,ben de heves ettim ama temiz bulamadığım için pes ettim. 270 cdi almanıda tavsiye ederim alacağın 2001 320 benzinlinin 6 aylık pulu 1100 lira gibi lpg de de dünyaları yakar.lezzetsiz yani.ml 270 alırsan da topkapı meryıl oto var gidin o ustaya baktırın stop! Edit lan :ankara harici bir yerden de almayın temiz olurlar genel de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ML320 cdi kullanma ve binme fırsatım oldu. Daha öncesinde e250'yle gitmiştim aynı yolda aynı hızlarda yol tutuş bakımından yüksek araç olduğunu göz önüne aldığımızda daha kötüydü daha yatma savrulma hissi vermişti. Diğer açıdan çok rahat klasik konforlu bi mercedes. He bi de dizel olmasına rağmen yakıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ml320 aliyodum ben bu sene az daha. 2006/2007 ydi ama benim baktiklarim. eski kasasi bence baya cirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 eski kasasında sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar