WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Kotalı Adsl 512k kullanan var mı ? sorun yasadınız mı konuda ve bu kotalı adsl nasıl gecerız[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yoo sorun falan yok adsl icin basvurdugun yada vuracagin sana en yakin telekoma gidiyorsun hepsi bu[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sınırlı 512 alcağına sınırsız 256 al daha iyi olur...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 256 bana çok yavas gelıyor 20k ıle dl edıyorum bu arada kotalı adsl kullanıcaları ıcın kac k dl kack upload yaptılarını gormelerını saglıyan zararırsız bır program var adı netstat bulup ındırmelı...[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 kotali igrenc bi olay yahu 5 gb mi 5 gb nedir ben 30 ile 3 gecede indiriyorum sacma sapan bir olay kotali falan almayin derim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Disappear, 18 Kasım 2004 03:11 tarihinde demiş ki: kotali igrenc bi olay yahu 5 gb mi 5 gb nedir ben 30 ile 3 gecede indiriyorum sacma sapan bir olay kotali falan almayin derim katılıyorum.. kendini sınırlama arkadaşım.. napacan kotalıyı. al kotasız 512 daha iyi. sonra bi geçersen faturanın altından kalkacağını zannetmiyorum. telekom caaarrrrrrrtttttttt diye geçirir adamın gözünün yaşına bakmaz..:lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 kotamıı höhh ! bittim bbbbbeeeeeeennnnnnnnnn[signature][hline]ı was soldier -----------------------------------195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 kotalı değil iradeli adsl çünkü o download hızıyla kotayı aşmamak irade meselesi :) surf ağırlıklı, birden fazla makinesi olan kullanıcı için ideal.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 :) benim hat 2 mbit zaten bazı insanlar var(özellikle bayan) sadece surf ve chat yapar bu kişilerin normal hat alıp fazla para vermesine gerek yok tabiki ama[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 şahsen ben bugün başvuracağım bence çok yararlı bir hizmet... film felan indirdiğimiz yok zaten toplasan günde max 3 saat sörf anca yapıyoruz oda yazı okumakla geçtiği için bence kolay kolay dolmaz o kota... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 29 milyon kotalı 256 hat 49 milyon kotasız 256 49 milyon kotalı 512 hat 99 milyon kotasız 512 hat aslında tamamen internette ne yaptığınız ile ilgili. Sırf chat ve oyun oynuyorsanız kotalı hat yeter. Ama p2p ile yada başka şekilde download yapıyorsanız o zaman kota anlamsız. Zaten kotanın amacı fazla internet kullanmayanları avlamak :D Çok cazip bir fiyat 29 milyon. Zaten kotayı aşınca her mb için 10 bin (milyon deil) lira ödeniyor. 1gb 10 milyon :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 dl edenler icin mantikli degil 256 adsl 3gb kotasi var gunde 8 saat girebiliyorsun 30 milyon[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 günde 8 saat ??[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 basvurdum bugun sabah ama hala 256k downloadum uhu[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Internete takoz takmayin... :) [Bu mesaj Elufulec tarafından 18 Kasım 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: yevaud, 18 Kasım 2004 09:59 tarihinde demiş ki: bu programın adı nedir[signature][hline]yesil ejderha...[/i]Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 gunde 8 saat limiti var 256kb download un 3gb limitlisi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 DU Meter www.download.com[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yaw al kotasiz 256 daha iidir sonra kotan bittecek 30-40 milyon arti verecen 90 a gelecek ..yapma gozunu seveyim[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bence kotasız 256 Al[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 DU meter kafayı yedirtir adam en iyisi bilmemek :) sonuçta kasıntı olacak aman aman ay bitmesine 2 gün var 2 gb hakkım kalmış hemen 2 gb lık bişi bulim vs vs... Kota adamı psikolojik hasta eder paranoyak olursunuz alim allah[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 günde 200mb'dan fazla indirmiyosan direk almak lazım kotalı512[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar