Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kotalı Adsl 512k

WindShade

Öne çıkan mesajlar

said:
Disappear, 18 Kasım 2004 03:11 tarihinde demiş ki:
kotali igrenc bi olay yahu 5 gb mi 5 gb nedir ben 30 ile 3 gecede indiriyorum sacma sapan bir olay kotali falan almayin derim

katılıyorum.. kendini sınırlama arkadaşım.. napacan kotalıyı. al kotasız 512 daha iyi. sonra bi geçersen faturanın altından kalkacağını zannetmiyorum. telekom caaarrrrrrrtttttttt diye geçirir adamın gözünün yaşına bakmaz..:lol:
Sosyal ağlarda paylaş

kotalı değil iradeli adsl
çünkü o download hızıyla kotayı aşmamak irade meselesi :)

surf ağırlıklı, birden fazla makinesi olan kullanıcı için ideal.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Sosyal ağlarda paylaş

29 milyon kotalı 256 hat
49 milyon kotasız 256

49 milyon kotalı 512 hat
99 milyon kotasız 512 hat

aslında tamamen internette ne yaptığınız ile ilgili. Sırf chat ve oyun oynuyorsanız kotalı hat yeter. Ama p2p ile yada başka şekilde download yapıyorsanız o zaman kota anlamsız.

Zaten kotanın amacı fazla internet kullanmayanları avlamak :D Çok cazip bir fiyat 29 milyon. Zaten kotayı aşınca her mb için 10 bin (milyon deil) lira ödeniyor.

1gb 10 milyon :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

DU meter kafayı yedirtir adam en iyisi bilmemek :)
sonuçta kasıntı olacak aman aman ay bitmesine 2 gün var 2 gb hakkım kalmış hemen 2 gb lık bişi bulim vs vs... Kota adamı psikolojik hasta eder paranoyak olursunuz alim allah[signature][hline]There's someone who needs you.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...