elaidi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 2000 kelimelik bi ödev hazırlamam gerekiyo. fransada (büyük çoğunlukla) etkili olan derken sosyal kültürel ve ekonomik alanlarda diye bahsediyorum. akademik kaynak bulmam lazım. Yani newsbank gibi siteleri taramam lazım fakat şifrem falan yok. eğer şifresi olan varsa ve öms ile gönderebilirse çok sevinirim. bu ödev %40'ını oluşturuyo tüm senenin notlarının ve yurt dışına gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki sene exchange ile sabancıdan.. herkes bulabildiği kaynakları bana yazarsa çok sevinirim. Akademik olması tercihimdir ama tabii hertürlü kaynak için teşekkür ediyorum şimdiden.[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 16 Kasım 2004 07:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: BOccOB, 16 Kasım 2004 12:18 tarihinde demiş ki: çok çok önemliyi görünce sandım tarihi bakımdan önemli bi mevzu, meğer arkadaş ödev hazırlıyomuş lol kuzum senin için çok çok önemli, beni bağlamaz göç edenler :D madem bağlamaz ne msj atıosun.. la havle akıl fakiri herif. illa laf atmak için msj atıcaksan atma[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Benim de Mussolini italyası hakkında 20 sayfalık bir proje hazırlamam gerekiyor . Makale bulamıyorum konu hakkında kaynagı olan varsa link verirse cok memnun olurum .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bende bu topic araciligiyla almanyadaki amcama selam gonderiyorum[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: amendment, 16 Kasım 2004 20:43 tarihinde demiş ki: bende bu topic araciligiyla almanyadaki amcama selam gonderiyorum :D muhahaha... *yarılır,salyalar saçar*[signature][hline]bur_cu5,02 Ağustos 2004 01:45 tarihinde msnde demiş ki: biz hip hopçu değiliz oğlum clubbercıyız... oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 google akademik arama başladı artık oradan bak[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar