Core Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Arkadaslar direksiyon almayi dusunuyorum ama piyasada o kadar cok marka ve model var ki bir secim yapamadim. simdi dikkat etmem gereken hususlar nelerdir direksiyon alirken? mesela Thrustmaster Enzo Ferrari Force Feedback Direksiyon 100dolar eder mi? Kullanan var mi? Memnun mu? Simdiden tesekkurler katilanlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ms diyorum yada logitech ![signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 arkadaslar aranizda hic direksiyona sahip olan(eski, yeni) ya da bu konuda onemli bilgileri, puf noktalarini bilen bir arkadas yok mu? Direksiyon alirken hangi ozelliklere dikkat etmeliyim vs vs.. biraz bilgi alip en iyisini almak istiyorum. sonucta 1 kere alicam bu mereti uzun sure idare etsin di mi?! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 hemen konuya parmak atıp bilgilendiriyim seni. arkadaş biraz önce açık ve net olarak mc ve logitech demiş ! önemli logitech al al al.... benim şu anda sindwinder var titreşimsiz felan ben alırken yoktu öle titreşmfelan antika oldu benimki yenilemeyi düşünüyorum ve logitech düşünüyorum. 1.direksiyon titreşimli olacak kesinlikle 2.direksiyon simidi kavuçuk olmalı daha rahat kavrama ve düzgün kullanımda uzun ömürlü olması iyi. 3.direksiyonu çevirirken kesinlikle sindwinder daki gibi sağ ve solda full turlarda takılmaması lazım.şöyle anlatabilirim full sağ yaptığımda bi yerde duruyo ama bunu hissetmemek lazım ben çevirirken resmen bi plastik parçasına değdiğini hissediyorum.logitech lerde böyle bişi yok sanki direksiyon mili bitmiş daha dönmüyormuş gibi bi his veriyo. 4.bedallar sert olmalı özellikle gaz pedalı çünki oyunları ara gaz yaparak oynamayı seven ben çok çabuk pedalları yumuşatabiliyorum :D o yüzden katien sert olmalı. 5.direksiyon tittironik olursa daha bi rahat oluyo.diğer türlü gaza geldiğinde vitesi kırabilirsin. 6.kesinlikle direksiyon bir yada yarım tur dönmesin.logitech in bi modeli aradığım tüm bu özellikleri içeriyor ve 2.5 tur dönüyordu yanlış hatırlamıyorsam.tam gerçek araba hissi pedallara kadar titreşimli :D[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bu bahsettigin direksiyonun modeli nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Worth, arkadasim soyledigin logitech direksiyonun modeli nedir?? :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ilk olarak direksyonun yarim tur atmamasi lazim oyle bi direksyon var ise alicam[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bahsettiğiniz direksiyon sanırım LOGITECH MOMO RACING FORCE DİREKSİYON gerçekten çok iyi bir seçim olur.Bende ondan almayı düşünüyorum 180 milyon civarında.http://www.ntvmsnbc.com/news/265391.asp?cp1=1 bu gazete haberinde direksiyonun artıları eksileri tek tek anlatılmış. [Bu mesaj Maligor tarafından 19 Kasım 2004 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar