dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 valla evet toplum ölse umrumda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 noldu pesimist misin de celallendin bi anda kalas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 dasaaa said: valla evet toplum ölse umrumda olmaz işte ben senin bu halini seviyorum. ama öyle hibinolar gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Theridone resim seçemiyorum abi, sipariş vereceğim de resim yok ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 yelken vardı optimist miydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 yoo zaten sinirlenmedim bile. olm gerzek bi optimistin dediğine ne sinirlenicem ya.bi de liberal hem de!!!!!!!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 liberal said: Theridone resim seçemiyorum abi, sipariş vereceğim de resim yok ;_; pesimist olma lan! bulursun bi resim.. pollyanna çayırakarşı.. yüzünde bi gülümseme.. "bu adamlar benim arkadaşlarımmmış asında, bana yardım ediyorlarmışşş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 yelken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 liberal said: Theridone resim seçemiyorum abi, sipariş vereceğim de resim yok ;_; al abi istersen buradan bak, olmadı sen bana beğendiğin türü söyle ben ona uygun bir seçki yapayım. https://skydrive.live.com/redir?resid=1EEFDA787DFAB275!118&authkey=!APtdv37NSRZxxDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 pesimist pesimizminde halkiysa optimistle karsilasmayacak ki zaten film senaryosu mu bu oyle sacma sey mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 İkisi de umut edebiliyorsa bir şekilde yardır gitsin. Yoksa aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar