Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matrix Hakkında Bir Hikaye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nebuch adlı arkadaşımın yazdığı bu hikayeyi sizlerle paylaşmak istedim.
World Record Adlı hikayenin paralelinde ama alternatifi sayılabilecek bir hikaye. Yorumlarınızı bekliyorum.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
baya hosuma gitti.sanırım animatrix de anlatılan konulardan birinde vardı.tuylerim urperdi okurken :D[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
güzel yazmış yanlız ajanlar çok extreme bir durum olmadıkça öyle kendilerini halka göstermiyorlar. Yani bi anda herkesin gözü önünde hakemden transform olmazlar. O koşucu hikayesinde bile bi an zamanı durduruyorlar matrixdeki ve aslında kimse görmüyor koşuculardan dönüşen ajanları. O tür birşey olur gene öyle bir durumdada, yada öldürcek olsalar evinde o gece öldürürler.

Ama animatrixdeki koşucuda, sanki kasları bir daha koşamamak üzere kopmuş gibi bir hava yaratıyorlar, böylece bütün dünya inaniyor, kimse hiçbirşey diyemiyor. Hatta koşucu bile biraz şüphe etsede hiçbirşeyi açıklayamadığı için kendi bile inanıyor kaslarının koptuğuna.
Mesaj tarihi:
arkadas benim ozenti hikayemi bulmus ve mutlu etmis beni...
ben üzerinde fazla dusunmeden sadece esinlendiğim için yazdığım bir hikaye idi. ama beğenmeniz sevindirdi. matrix hakkında daha fazla hikaye yazdım bunlar teker teker gelicek emin olun[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Mesaj tarihi:
Diyaloglar disinda sürükleyici olmus. Nefesimi tutarak okudum :p Ama diyaloglar çok yapmacik geldi bilmiyorum. Ama tebrik ederim hakikaten güzel bi çalisma olmus.[signature][hline]Even a Jedi could LD.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
matrix e yorum yapabileyim diye uye oldum. muthis matrix yorumlari var burada ama bir turlu su hikayeyi okuyamadim. acayip derecede de merak ediyorum :)

okuyamayacaksam, ne bileyim durumum yeterli degisle, biri benim mail adresime gondersin lutfen :) ozel mesajdan mail adresimi verebilirim gonderecek olan arkadasa.

tesekkurler.
Mesaj tarihi:
hikayenin yazarı benim ve edebiyat bolumu resetlendiğinden dolayı okuyamıyorsun. şu anda tatilde olduğum için cafeden bağlanıyorum, yani hikayeyi sana gonderemem, şansına küs :(

ama StRencher a bi ulaş o her şeyi kaydeder, onda vardır kesin. yorumlara katılmanı şiddetle tavsiye ederim. Matrix 'i anlayanlar Kurulu ismindeki topic i baştan sona oku, seninde konu hakkında bilgin varsa lütfen yaz.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".

[Bu mesaj Nebuch tarafından 08 Temmuz 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Nebuch tarafından 08 Temmuz 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hikaye tekrar okunabilir hale gelmiştir.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
daha önce buna benzer hikayeler okumuştum ama sanırım bu içlerinde en iyisi. etkilenmemek elde değil.
sağol[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek

'ne eksik ne de fazla'
Mesaj tarihi:
"World Record"u okumustum gercekten cok etkilenmistim, devamini bekliyoruz ama yakin bir zamanda bekliyoruz en son ekleyecegim dediginden neredeyse 3-4 ay gecti :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Mesaj tarihi:
ekledim de, buraya deil. Edebiyat bölümünde ararsan Son Program ismindeki hikayemi okuyabilirsin. çok daha iyi ve profesyonel bir biçimde yazdım.

[Bu mesaj Nebuch tarafından 02 Kasım 2004 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Okuyamiyoruz bir hata var sanirim;

Yapmak istediğiniz işlem için yeterli yetkiniz bulunmamakta. Durum hakkında ayrıntılı bilgi için [email protected] adresine başvurabilirsiniz, tşkler.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Mesaj tarihi:
1110111???[signature][hline]Dostun ve Düşmanına Nasıl Davranacağını Çok iyi seç.
Gelecekte, şu anki dostunla düşman,şu anki düşmanınlada dost olabileceğini sakın unutma !!
  • Yeni Oluştur...