WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Var yani boyle bi sirket. Kim bilir bizimkiler nasildir ? :)[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 -ucakta sılah tasımak tehlıkelı ve.... -DAN[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Gercek bir olay : Okul muduru kanadaya ilk gittigim gun bana sormustu ? hoca [ a]Sizin ulkenizde hava yollari var mi ? b: Yok hocam ben otobusle geldim. a: Kac saat surdu ? b: Okyanusu gecmek uzun surdu hocam a: Okyanus mu karadan gelseydiniz ya ? b: hocam hocam tamam tamam gecti gecti[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 up ulan bu da up unutmuşum bunları ehueh[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar