Mix Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 selam bazı kişilerin refresh yapmasına ragmen romların gözükmemesinden şikayetçi oldugunu gördüm ve kendi sorunumu çözdüğüm şekilde açıklamaya calısayım. -önce file a tıklıyoruz ve audit all games i seciyoruz. -program kendi kendine biseyler yukleyecek bunu yaptıktan sonra refreshliyoruz ve artık istedigimiz oyun listede oluyor :) birilerine yardımcı olur işallah. eger resimler cıkmıyor ise1. resim2. resim not: bunları yapmanıza ragmen goremiyorsanız oyunu Allah yardım etsin size :-D[Bu mesaj -Mix- tarafından 14 Haziran 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Romları yokluyor program.signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [Bu mesaj Korax tarafından 14 Haziran 2004 03:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Evet,audit yöntemi işe yarar ama bazen çalışması için olan şeyleri çekmen lazim[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Birde oyunların doğru versiyonunu çekmek lazım. 383kb diye kolayına kaçarsanız,3.1 mb versiyonu indirmedikten sonra bi işe yaramaz.Sadece pack indirmiş olursunuz.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 peki benim simdi 12.6mb lik metal slug1 i indirip onun gozukmemesine dicek bisiin varmı :)[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Off , bende 20-25mblik SS4 yükledim ama onuda görmedi=/ Başka bir emülatör görürmü acaba?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 neogeo.zip var mı roms dirinde? ondan labilir. bi de audit derken ne hata veriyo ona bak gel söyle.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Var neogeo. Audit all games yapıyorum. Roms çubuğu sonuna kadar yeşil oluyor sonra bir 2-3 dakka bekliyorum. Audit complete diyor ve oyunu görmüyor. Bide refresh atın %97de yine bir 30 saniyelik bekleme oluyor.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Birşey keşvettim. Street Hoop .bin şeklindeki dosyalar içeriyor ama çektiğim SSdeki dosyalar.rom[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Beyler MAMEDE diger emulatorlerin oyunlari oynanmiyor neo paketi rom dizininde yuklu olsa dahi oynanmiyor(Metal slug, mk vs) bilen varsa yardimci olsun. [Bu mesaj KahN tarafından 08 Eylül 2004 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 metalslug 3 u sorunsuz oynuyorum ilkini denemedim belki romlarla yada versiyonlarla alakali olabilir diycem ama detayini bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 SS4 bende de çalışmıyor ve bunun gibi birkaç oyun daha SS4 oynayanlar hangi emulatörü kullanıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=94697 Halen gözükmüyorsa birde buraya bakın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar