hektor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Herkese Selam Arkadaşlar oyunu indirdim rom un icinede attım gormedi auditallgames yaptım gene olmadı 14mb lık olanını indirdim neden sorun yapar acaba[signature][hline]Cold Breeze Of Sharp Sword
hektor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 mame yi link te verileni cektim[signature][hline]Cold Breeze Of Sharp Sword
BonJovi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bende de aynı sorun var, oyunları koyuyorum ama görmüyor?
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Evet bendede var sam shodown 4 amukas revenge indirdim gormedi d&d fln indirdim onlarida gormuor[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Yeni versionlarda rom değişikliği oluyor. O yüzden eski versionlar yeni romları görmüo yada yeni versionlar eski romları görmüo.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
HawkEye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: hektor, 29 Ekim 2004 15:17 tarihinde demiş ki: Herkese Selam Arkadaşlar oyunu indirdim rom un icinede attım gormedi auditallgames yaptım gene olmadı 14mb lık olanını indirdim neden sorun yapar acaba dostum revenge daha emule edilemedi oyuzden calısmıyor bend ebeklemedeyim zaten revengeden once street fighter 3 next generation var rom ole sus pus beklio arşivimde [Bu mesaj HawkEye tarafından 17 Kasım 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
HawkEye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: HawkEye, 17 Kasım 2004 13:01 tarihinde demiş ki: said: hektor, 29 Ekim 2004 15:17 tarihinde demiş ki: Herkese Selam Arkadaşlar oyunu indirdim rom un icinede attım gormedi auditallgames yaptım gene olmadı 14mb lık olanını indirdim neden sorun yapar acaba dostum revenge daha emule edilemedi oyuzden calısmıyor bend ebeklemedeyim zaten revengeden once street fighter 3 next generation var rom ole sus pus beklio arşivimde [Bu mesaj HawkEye tarafından 17 Kasım 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline]MAME server Nick:Ares
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 romları download ettiğimiz siteden daha yeni versiyonda bir emulatör çekerseniz dd çalışıyor. Bende de samurai shadow 4 göstermiyor bir türlü artık farklı emulatörler denemek lazım sanırım.
HawkEye Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 aslında işin özü burdan mame emusunu indirip sadece tek siteden rom almak ben playagainden cekiyorum gercekten harika bi arşivleri var ve surekli yenileniyor ordan cektiklerimin %90 calıstı ha calısmıyorsa elinizde ki romlar soylede kucuk bi hilesi var mamede avaible nin ustunde all games var orayı acın orda calısmayan oyununz klon versiyonları vardır elinizdeki romun ismini o klon versiyonla deiştirin mesela kof2000.zip bu isim genel ismdir baktınız rom calısmıyor bunu diğer klon versiyonu kof2k1.zip olarak deiştirin ve bide oyle deneyin koılay gele (klon versiyonları fazladır olmazssa playagainde 94-2000 arası seri mevcut)[signature][hline]MAME server Nick:Ares
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 SS4 çalıştı sorun çok basitmiş herzaman olduğu gibi, neogeo dosyası yokmuş bende oyüzden bazı oyunları göremiyormuşum. Neogeo dosyası olduğu halde göremiyorsanız başka bir güncel emulatör çekin onunla görüyor.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar