Jezz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Eskilerden bir oyun daha vardı platform tarzı, cin e benzeyen ufak bir cüceyi kontrol ediyorsunuz, yardımcınız oluyor hemen kafanızın üzerinde hayalet gibi, birşeyler üflüyor. Bu karakterlerden bir tanesi Marvel vs Capcom oyununda ara karakter olarak çıkıp ok atıyor sizin için. Çok karışık oldu cevap beklemiyorum ama umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 arkadasim www.playagain.net istersen sole derincene bir arastir iste aklinda kalan ada cisme kahraman gore salla belki tutar[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Başka çare yok gibi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 oynun adı gelmedi adıma ama soyle diyim o oyunun romu 3in1 paket halindedir en azından bu sekilde biraz yardımcı olabilirm (su an evde deilm sanırım benim arşivde mevcuttu bu oyun ozamn daha iyi yardım edebilirfim ha bide marvel vs capcoma gir o yan karekteri sec ismine bak :D )[signature][hline]MAME server Nick:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Evet sen yazınca daha iyi hatırladım, o oyun 1 in 3 game olması gerekiyordu, marvel vs capcom sayfalarında arattım ama bulamadım henüz. Sende varsa bi zahmet adını yazıver, saolasın. Bu arada iyi anlamışsın oyunu, berbat anlatmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Three Wonders[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Süpersin, saolasın. Herkese tavsiye ederim bu oyunu mutlaka arşivinize alın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar