Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Selamlar Dedemiz rahatsız, böbrekleri iflas etmiş. Haftanın 3 günü diyalize girmesi şart. Fakat şöyle bir sorunu var, kendisi TC vatandaşı değil. Yunanistan vatandaşı. Türkiye' de yaşıyor, parasını burada harcıyor fakat giriş çıkış yapıyor işte 3 ayda bir. Haliyle SGK kapsamında değil. Özel hastanede yatmakta kendisi, fakat her diyaliz başına 300 TL ödüyor. Nereye kadar dayanırız bilmiyorum tabi. Sorum şu, devletimiz bu konuda ne gibi olanaklar sağlıyor bize ? TC vatandaşı olmayan (yaş 72 fark eder mi bilmiyorum) kişinin ücretsiz olmasa da düşük ücretli diyalize girmesi mümkün müdür ? Yoğun bakımda 2 gün yattı 10000 TL masraf çıkardılar şusu busu derken. Neyse efendim bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 yunanistana geri dönsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 hayatının sonuna kadar burada yasayacaksa geçsin abi tc vatandaslıgına yunanistanin eu ile ilgili artılarını kullanıyor mu bilmiyorum tabi suriyeli olsa herseyini yapardı devlet baba ama yillarını burda harcamıs adama elini sürmez reklamı yok diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ülkeye girişte sağlık sigortası falan yaptırmadı mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Deden tc vatandaşlığına geçsin bence çift vatandaş olarak devam eder bi sıkıntı olmaz. He kendisini türk göçmen olduğunu varsayıyorum. Rum yada yunan sa o zaman biraz sıkıntı çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 go home yankeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar