kek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 java kaka. c# çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bilge adam a gidip kurs görmüşlüğüm var lakin kurcalamaya kurcalamaya yine basic level a geriledim sanırım. ama zaten senin programlama bilginin orta-üst olduğunu varsayarsak (ben sıfırdım misal) VS indirip çözmen 1 2 gününü almaz bile sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 visual studio cok acayip olmus ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ide konusu acilmisken unity ile gelen monodevelop kullanacagima pluginsiz ciplak vim kullanirim daha iyi neredeyse, windowsta da her zaman calisamiyorum mac icin ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 mac yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 valla macte çalışırken de bi şekilde windows'u virtual olarak kurun çünkü visual studio'nun klasına erişebilecek bi c# IDE yok kesinlikle :D hatta herhangi bi dilde de yok. resharper + VS her ortamda 10 kaplan gücünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 aquila said: visual studio cok acayip olmus ya. 2012 çok iyi olmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 http://www.microsoft.com/visualstudio/eng/downloads burdan express versiyonunu indiricen bedava. c# ta bir sey yapmis olayim ise amac, java biliyorsan zaten syntax/semantics ayni, ufak tefek farkliliklar var. ( bir de linq filan $ukela featurelari var) ha yok ben windows phone app yapacagim, windows 8 app yapicam, MVC.NET kullanicam uzerine .NET Web Pages, WPF vs vs vs ogrenicem diyorsan temeli saglam tutmakta yarar var: http://www.amazon.com/CLR-via-Microsoft-Developer-Reference/dp/0735667454 java varken niye c# yea falan argumanlari cok yetersiz bu arada. kapi gibi Mono var bir de; .NET, C# ogrendin mi uzerine MonoDevelop ile birlikte Android, iOS multiplatform development yaparsin raad. ayrica okullarda java egitimi verildiginden oturu insanlar genelde aliskanligini ve kendine kolay geleni degistirmemek uzere java developer olarak kaliyor. .NET developerlar icin de is bulma olanagi yuksek bu yuzden. ( kaynak: kendim ) misal ben gecen ay teklif aldim asagida ki ilan'a; r* baby. linkedin'den surekli headhunter geliyor C#, .NET, MVc.NET adam ihtiyaci var diye. r* daki director birinci agizdan soyledi c# developer bulmak zor diye. belki isine yarar ilan sen NY'daydin sanirim? , ben su anki isimde kalmaya karar verdim . sdfs r*games rastgele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 C# candır. C# öğreneceksin zamanında bir noktasında zaten öğreneceğin bir adam var Jon Skeet. C# in Depth diye bir kitabı var. En güzel en temiz yazılmış kitaplardan birisi ancak beginner iken biraz ağır gelebilir, bir kaç ay sonra gelip okumak isteyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 john skeet kitabı advanced gibi geliyor bana. okuyan adamı sıkar. başka bir dil bilen adam Beginning Visual C# gibi hafif ve herhangi bir ui ile integrasyonu gösteren bir kitapla başlamalı. syntax'ı, gac'ı vs. öğrenip sonradan isterse advanced kitaplara geçmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bu ne biçim programlama modu ya c# öğrencek visual studio paralı mı diye soruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Bizim sektorde isler bilgiye gore degil potansiyele gore yuruyor ya onla uyumlu olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar