Worth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bildiğiniz paten oyunu varmı tabiki extrem cinsinden soruyorum internette aradım ama daha bişi bulamadım.isim felan versenizde yeterliyok öle bi oyun daha yapılmadımı.hemen yapmaya başlayalım :P[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 harbi ya tony hawk i dene underground ..[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 neden yaf :D tomy abi bitti underground da çok yer altından kalıyo. şaka bi yana harbi hiçmi kimse bilmiyo (devrik cümle kurma uzamanı ben rekorlar bende 133 kelimelik devrik cümle bknz. giness rekorlar kitabı sayf.666 ) bisiklet oynu arayan varsa yazayım 2 tane gayet güzel ama bana paten lazım. Dave Mirra BMX Pro Mat Hoffman's Pro BMX[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bizim evin önünde boş alan var al gel patenlerini...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 sahiden ya... bisikletin, patenin falan oyunu mu olur... Yaşamak lazım[signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki: bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar