Core Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Merhaba.. Bilmiyorum sizin de benim gibi uzun yolculuklarda yardima ihtiyaciniz oluyor mu? Bu tur sorunlari bu topic altinda soru-cevap seklinde yapbiliriz diye dusundum. // Ben su anda Ironforge'deyim ve ya Stormwind yada Undercity'ye gitmem gerekiyor. Hangisine daha kolay giderim ve nasil bir yol izlemeliyim acaba? (Not: Dwarf Hunter'im.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 IFdan SWe direkt tram var. Undercitye gitmek icin, southshorea gryphonla ucup (tabi bunun icin flight pathi actirmis olman lazim) sonra uzun yol yurumek lazim. Alteracdan gecmen gerek ki orasi 30-40 area biraz zorlanirsin, silverpine daha dusuk lvl ama yolu iyice uzatir.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Chrysaor - 32+ Paladin - WoW Test 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Evet NE lerin bashkangic noktasindan Hummanlarin asbhlangc noktasina nasil gideris ilk gunden.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 adadan darkshore a uçucan, darkshoredan menethil harbor gemisine binip karşı kıtaya geçicen,buradan 15 dakkalık bir yürüyüşle ironforge a gelicen, ordan da ram a binip stormwind'e..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Voikçiim :P Wow oyuncusunun alet kutusu gibisinden bir konu var. Orda işine yarayan siteler bulabilirsin bu konuda. Ben unuttum şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 thottbot diyorum, lakin anlatamıyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Thottbot cok guzel, hos ama onemli questler yok :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 her bişi mevcuttur thottbot da, yeni patch le gelen yeni questleri bile hemen ekliyo adamlar . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | Biricik Orc'um Shamanım | Biricik Orc'um Warriorım http://www.gametogame.net | | Orc Shaman | | | Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 thottbot diolarmish. bende diomki oyunun bashinda nasilyapris bi isi para yok hicbishi yok cocuk yuzerek denedi olmadi wisp formda deendi olmadi, lvl bilmemkac yaratiklarin arasindan gecehbilsek zaten sorun yok, ormandaki kirmizi bashlikli kis misali.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar