capitancommodore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 filmi geçen arkadaşım izle diye anlattı fakat adını unuttum. film yeni bu arada. adam karısını çok seviyor ama bir gün karısını onu aldatırken basıyor. bastığında da arkada düğünlerinde çalan parça çalıyor. adamın hayatını anlatıyor sonra. bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 chaos theory gibi geldi emin değilim http://www.imdb.com/title/tt0460745/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 silver lining playbook galiba buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 sen benim arkadaşım mısın? bende arkadaşıma geçen izle diye söyledim. ne oluyor arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capitancommodore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Meov said: sen benim arkadaşım mısın? bende arkadaşıma geçen izle diye söyledim. ne oluyor arkadaşım. vay kardeşim naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar