Grom Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Benim pahalı olmayan ve düşük kalite olmayan(süper kalite de olmasına gerek yok) bir web kamerasına ihtiyacım var. İnternetten şunlara baktım: Creative Webcam Vista Web kamera 27$+kdv Flycam 100 Web kamera 13$+kdv Flycam 300 Web kamera 17$+kdv Philips PCVC820K ToUcam web kamera 34$+kdv Acaba bunlardan biri işimi görür mü? Yoksa bunlar çok düşük kalite mi[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben creative 300a kullanıyorum orta düzeyde ve geceleri çok iyi gösteriyor ben çok memnunum sanada tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Fiyatı nedir acaba? Ben 50 dolar altı bişey istiyorum şimdilik. Çok kompleks bir şeye gerek yok şimdilik[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bende dün bu kamerayı aldım sizce nasıl? Hiç araştırmadım :( Kamera[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Hiç araştırmadan alman kötü olmuş bence. Nasıl bir kamera bilmiyorum ama bence iyi bir araştırma yapman gerekirdi. Ama görünüşünden iyi bir şeye benziyor. Aslında senin kameradan ne beklediğin önemli[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Eger benim yazdıgım cameradan bahsediyorsak 25 30 dolar arası ben aldıgımda tam 42 dolardı ama ucuzladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar