Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES4 @ PS2 Released

cmrownz

Öne çıkan mesajlar

Hayırlı olsun cümlemize. Bu oyun ile birlikte futbol oyunlarından yavaş yavaş hoşlanmayı düşünüyorum. Eğer birkaç gündür hastalık (ne alaka demeyin, bi gün hasta oldum, zaten uyuyamıyordum, bir de ses yapmasın diye bilgisayarı kapattım)ve üstüne eklenen virüs problemim yüzünden gecikti ama 4 gün içinde downloadımı bitirip oynamayı düşünüyorum.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GEd, 19 Ekim 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
pes 4 ü x-box ta oynadim bugun
acaip çok ofsayt oluyor oyunda
bide defans aralarina çok çok fazla top kaçiyor
anlamiş değilim :)

Oyun fazlasıyla gercekcı.Oyle sap sap beklemıcez artık gol atmak ıcın.Offsidelardan kacmak gerekıyor.Ben cok begendım o ozellıgı.
Sosyal ağlarda paylaş

we=pestir zaten
we8=pes4

we8 oynadim ve diyorum ki mukemmel bir oyun.
fifaya gelince. ben on yargili bir degilim. ama fifanin we yi geciyor olmasi benim bira garibime gitti. ama herseyi anlamak icin denemek lazim.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Sosyal ağlarda paylaş

we japonca pes ingilizce versiyonu.oyunda oynanabilirlikte fln farklılıklar olmaz aynı ikiside.sadece dil farklılıgı var.

ekleme yapiyim.pes4 de kale onu karambol bugı yok.takılmalar olmuo karambollerde ama we de oluo.onu duzeltmişler

[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 26 Ekim 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
PES 4'ü çok şey bekleyerek aldım, oynadım. Bir oyun olarak kötü değil, ama PES3'den kötü mesela... Nedenlerine gelince

Negatif Özellikleri

- ÇOOOK fazla ofsayt oluyor. ama Çok fazla yani... Öyle böyle değil.

- Arapaslar çok güçlenmiş. 1 arapas gol buldurabiliyor çoğu zaman. Arapas attığın zaman rakip defans böyle çok kısa bir süre duraksıyor. Yalan olmuş yani...

- Bilardoya dönmüş oyun. Pas Pas Pas Pas Pas Şut gol olmuş...

- Oyun ÇOK kolay olmuş... 2. denememde 5 yıldızda şampiyon oldum. (International Cup), sonra aldığım PES Puanla 6. zorluğu açtım. Oh be zor olcak falan derken ilk denememde de 6. zorlukta şampiyon oldum... PES3'de ne kadar uğraşmıştım şampiyon olcam diye? İş mi bu şimdi?

- Fifamsı öğeler konmuş bir sürü... Anlamsız şeyler, korner kullananı gösterme, yok beckham topa ayrı vuruyor figo ayrı vuruyor, yok çıkan oyuncu giren oyuncu birbirlerine sarılıp giriyorlar. Gerek yokmuş böyle şeylere... Fifa'nın yapımcıları da "çok şaşırdık, biz hangi animasyonları çıkaralım diye düşünürken Konami'nin böyle bir oyun çıkartması bizi çok şaşırttı gerçekten" falan gibi bir açıklama bile yapmış yani... Yakışmamış PES'e

Poizitif Yanlar

- Avantaj biraz daha iyileştirilmiş. Foula uğrayan oyuncu başta topu kaybetmeyip sonra avantajını yitirince foul çalıyor hakem... Ama hala 1-2 aksaklık var

- 3 Ligin ful lisansı alınmış. (İtalya, İspanya, Hollanda)

- Oyuncuların hareketleri biraz daha gerçekçi olmuş.

- Menülerden geçişte PES3'e göre daha az bekleme var...

- Müzikler daha iyi olmuş...

- D&R'dan alırsanız yanında futbol topu veriyorlar :) (üstünde PES4, Konami filan yazıyor) İyi de bir top ha...

Genel olarak oyun gene iyi bir oyun ama cmrownza katılabilirim Fifa 2005'i oynadıktan sonra... Konami'ye yakışmamış açıkcası oyun... PES3 > PES4... Hayal kırıklığına uğradım...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...