cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hakkinda yaziyi http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=1824&pg=1 adresinden okuyabilirsiniz. we8 den pek bi farki yok gibi geldi. yorum size kalmis. ayrica ps2 de fifa2005 pes4 den cok daha guzel olmus[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Fifamı ? Aman uzak dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 eh , bende beklemiyordum acikcasi ama fifa2005 in ps2 versionu pes4 oynatmiyacak kadar guzel bence[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Hayırlı olsun cümlemize. Bu oyun ile birlikte futbol oyunlarından yavaş yavaş hoşlanmayı düşünüyorum. Eğer birkaç gündür hastalık (ne alaka demeyin, bi gün hasta oldum, zaten uyuyamıyordum, bir de ses yapmasın diye bilgisayarı kapattım)ve üstüne eklenen virüs problemim yüzünden gecikti ama 4 gün içinde downloadımı bitirip oynamayı düşünüyorum.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 pes 4 ü x-box ta oynadim bugun acaip çok ofsayt oluyor oyunda bide defans aralarina çok çok fazla top kaçiyor anlamiş değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Pes'in we'den farkı olmadıgını yazmıssın.Ama fifa daha ıyı demıssın.Yapma etme arkadasım.Bugun oynama fırsatı buldum fifa'yı,we'nin yanında gecemez bu oyun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ümit ediyorum ki GEd'in bahsettiği olaylar takım taktikleriyle falan oynandığı zaman düzeltilebilir şeylerdir.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: GEd, 19 Ekim 2004 22:36 tarihinde demiş ki: pes 4 ü x-box ta oynadim bugun acaip çok ofsayt oluyor oyunda bide defans aralarina çok çok fazla top kaçiyor anlamiş değilim :) Oyun fazlasıyla gercekcı.Oyle sap sap beklemıcez artık gol atmak ıcın.Offsidelardan kacmak gerekıyor.Ben cok begendım o ozellıgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ben kendi dusuncemi soyledim. kanımca bir we&pes fanatigi olarak soylemeliyim ki we8&pes4 ps2de fifa2005 in yanina bile yaklasamaz[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur [Bu mesaj cmrownz tarafından 20 Ekim 2004 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 lol peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 oha we8 fifa nın yanına yaklaşamıcak vay be[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 abi nassı ya inanmıorumm fifa? pes? yok canım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 sizin fikriniz aksi turde olabilir , bu perkins ozellike sana soyluyorum UKALA türde cevaplar vermenizi gerektirmez bu. uyandıriim[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 we=pestir zaten we8=pes4 we8 oynadim ve diyorum ki mukemmel bir oyun. fifaya gelince. ben on yargili bir degilim. ama fifanin we yi geciyor olmasi benim bira garibime gitti. ama herseyi anlamak icin denemek lazim.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ya hala inanamıorum...;) nası daha ii peki oynanabilirlik acısından fln mı....fifa da her pas ayaga gidio nası daha ii olabilir ya olamaz...;P ?=?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 we japonca pes ingilizce versiyonu.oyunda oynanabilirlikte fln farklılıklar olmaz aynı ikiside.sadece dil farklılıgı var. ekleme yapiyim.pes4 de kale onu karambol bugı yok.takılmalar olmuo karambollerde ama we de oluo.onu duzeltmişler [signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 26 Ekim 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Kenarlardan yapilan ortalarla gol atmayi başaran varmi ? Özel bir taktigi falan var mi ? Ben yanlislikla bir tane atmistim ama... :p[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 valla pes'i bilmem de we'de de düz ortayla atmak zor. ama iki kere O'ya basınca adama geldi mi direk gol nerdeyse. hatta rakip oyuncuya bile gol attırılabiliyo o şekilde ehe[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 rakip oyuncuya carpıp cok gol atılıo. orta gol genelde kontralarda daha rahat oluo normalde hakkaten düz zor.anca 3 e 2 fln yakalıcan[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 PES 4'ü çok şey bekleyerek aldım, oynadım. Bir oyun olarak kötü değil, ama PES3'den kötü mesela... Nedenlerine gelince Negatif Özellikleri - ÇOOOK fazla ofsayt oluyor. ama Çok fazla yani... Öyle böyle değil. - Arapaslar çok güçlenmiş. 1 arapas gol buldurabiliyor çoğu zaman. Arapas attığın zaman rakip defans böyle çok kısa bir süre duraksıyor. Yalan olmuş yani... - Bilardoya dönmüş oyun. Pas Pas Pas Pas Pas Şut gol olmuş... - Oyun ÇOK kolay olmuş... 2. denememde 5 yıldızda şampiyon oldum. (International Cup), sonra aldığım PES Puanla 6. zorluğu açtım. Oh be zor olcak falan derken ilk denememde de 6. zorlukta şampiyon oldum... PES3'de ne kadar uğraşmıştım şampiyon olcam diye? İş mi bu şimdi? - Fifamsı öğeler konmuş bir sürü... Anlamsız şeyler, korner kullananı gösterme, yok beckham topa ayrı vuruyor figo ayrı vuruyor, yok çıkan oyuncu giren oyuncu birbirlerine sarılıp giriyorlar. Gerek yokmuş böyle şeylere... Fifa'nın yapımcıları da "çok şaşırdık, biz hangi animasyonları çıkaralım diye düşünürken Konami'nin böyle bir oyun çıkartması bizi çok şaşırttı gerçekten" falan gibi bir açıklama bile yapmış yani... Yakışmamış PES'e Poizitif Yanlar - Avantaj biraz daha iyileştirilmiş. Foula uğrayan oyuncu başta topu kaybetmeyip sonra avantajını yitirince foul çalıyor hakem... Ama hala 1-2 aksaklık var - 3 Ligin ful lisansı alınmış. (İtalya, İspanya, Hollanda) - Oyuncuların hareketleri biraz daha gerçekçi olmuş. - Menülerden geçişte PES3'e göre daha az bekleme var... - Müzikler daha iyi olmuş... - D&R'dan alırsanız yanında futbol topu veriyorlar :) (üstünde PES4, Konami filan yazıyor) İyi de bir top ha... Genel olarak oyun gene iyi bir oyun ama cmrownza katılabilirim Fifa 2005'i oynadıktan sonra... Konami'ye yakışmamış açıkcası oyun... PES3 > PES4... Hayal kırıklığına uğradım...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar