Abus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ya arkadaşlar ben a border atamak istemiyorum ama içindeki lere border atamak istiyorum.Ama atamıyo illa Table a atıcaksın.Nasıl çözebilirim bu sorunu?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… riglous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 style sheet kullan. google'da css diye aratirsan anlatim bulabilirsin. nasil calistigini oorendikten sonra td { border-right-width: 2px; border-left-width: 2px; border-right-style: solid; border-left-style: solid; border-right-color: #B7A36E; border-left-color: #B7A36E; } ekleye ekleye devam edersin iste buna.. (top, bottom vs. vs...)[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım HTML 'ye border? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
riglous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 style sheet kullan. google'da css diye aratirsan anlatim bulabilirsin. nasil calistigini oorendikten sonra td { border-right-width: 2px; border-left-width: 2px; border-right-style: solid; border-left-style: solid; border-right-color: #B7A36E; border-left-color: #B7A36E; } ekleye ekleye devam edersin iste buna.. (top, bottom vs. vs...)[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar