NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ben güzel bi mix programı arıyorum. Yapmak istediklerim mesela ayar yapacağım parçanın sadece müziğini ayrımak flm. Mesela Usher-Yeah şarkısını örnek verebiliriz.Onun gibi parçalar yapmak için güzel bi mix programı biliyor musunuz ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 peki bi şarkıyı load edip üzerinde değişiklik yapabiliyor muyum ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Yapmk istediğim mesela bi şarı örnek vermek gerekirse usher'ın yeah şarkısı diyelim bunun asıl arkada çalan müzikle konuşmaları ayırmak ve üzerinde oynamalar yapmak istiyorum...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 peki o winamp ı n karaoke plugin lerini nereden download edebilirim ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 araştırmıştım ama güzel bişi bulamadım baya download ettim ama genede bi tekrardan bakayım yardımcı olabiliecek varsa ii olur[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Traktor programı ısıne yarayabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar