KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Akito said: işte sonra aykido niye dalga geçiyosun niye alay ediyosun Akito said: siyasi yazıları okumuyorum ben. başka bi şeyler yazılınca, sevgili dramı değilse, wot da olsa okuyorum. olm,nasıl kafa bu, okumadığın bir şey ile ilgili yorum yazmak, soru sormak nasıl mümkün olabilir? yahu tabi ki fiziksel olarak mümkün de, mantıklı bir şey mi yahu? neyimle dalga geçeceksin bu kafa ile aykidom,kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Kusura bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 yazdın mı yoksa copy paste dedim. aşağı doğru scrollarken yazını uzunluğunu gördüm. ne perinçekten gül aldım ne de öcalana gül verdim, ilgimi çekmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ay bir laf soktun ki aykido çok derine girdi,çıkmıyor. eğlenebiliyorsun umarım? hayatın sadece eğlenceden ibaret olmadığını da anlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Pazar günü millet eve sıkışmış,beyinler falan hep meme yapmış. Gidin abi gezin açılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 soktum çıkardım gibi şeyler hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Çıkmıyorsa rulman çektirmeyle deneyin. http://bilyarulman.com/resimler/fag3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 tam olarak nasıl calısıyor o. hiç çektirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 yok ya laf sokma sayılabileceğini düşünmüyorum. sokacağım son insansınız çetin bey. severim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 bck said: tam olarak nasıl calısıyor o. hiç çektirmedim. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rvdrAaWJqo8#t=46s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 o rulmanlarla teker yapıp bayırdan asagıya kayardık neydı lan onun adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 SeaGle said: Ben ne sorucam, kankası perinçek anlatsın işte. Çiçek lan bu, ülkedeki evliliklerin tamamına yakınında eşler birbirine bile vermiyo çiçek. Gizli eşcinsel mi aacba bunlar? şu çok önemli bir nokta bir erkek bir erkeğe niye çiçek verir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs2/2393378_o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 her zamanki gibi başlığın ırzına geçilmiş ama ben yine de bazı arkadaşların okuyup bir şeyler öğrenmesini umuyorum. troleybüsçüler zaten her zaman var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Hıhı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ben şahsen güllü fotoğraftaki adama oy vermezdim. türkiyede bile ona oy veren adam çıkmıyo zaten ahahaha aslında AJHAHAHAHAHAHHAHAHA Bİ SANİYE abdullah öcalanın partisi bile daha fazla oy alıyor ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Akito said: ben şahsen güllü fotoğraftaki adama oy vermezdim. türkiyede bile ona oy veren adam çıkmıyo zaten ahahaha aslında AJHAHAHAHAHAHHAHAHA Bİ SANİYE abdullah öcalanın partisi bile daha fazla oy alıyor ahahaha annesi babasi bile oy vermiyor adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 KuddusiMavra said: her zamanki gibi başlığın ırzına geçilmiş ama ben yine de bazı arkadaşların okuyup bir şeyler öğrenmesini umuyorum. troleybüsçüler zaten her zaman var... Ulu önderin perincek CIA ajani sen gitmis adamin her lafina inaniyorsun bir de bizden de bunlara inanmamizi bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 sen kimsin olm ya:) sen benim ulu önderimin kim olduğunu bilecek adam mısın? bi yürü git... senin gibi tipler için paylaşmıyorum zaten bu yazıları,sen rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 SeaGle said: https://dl.dropbox.com/u/18366514/perincekdisko.jpg Niye çiçek verdiğini de yazmış mı? AHAHHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 abi deney tüplüsünün hikayesi neydi bunun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 SeaGle said: Ben ne sorucam, kankası perinçek anlatsın işte. Çiçek lan bu, ülkedeki evliliklerin tamamına yakınında eşler birbirine bile vermiyo çiçek. Gizli eşcinsel mi aacba bunlar? kafa basmıyosa sus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar