Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Alınık] Churchwarden Pipo

Astronom

Öne çıkan mesajlar

Şahin pipo'dan 15 liraya pipo alamazsın :) Pipsan falandır o, İki tane şahin pipom var çok kaliteli pipolar biri süperstar kuyruklu yıldız biri üçyıldız ikisinide hesaplıya aldım kuyruklu olan 120 öbürü 100.

Edit: Çok kaliteli derken aldıklarım değil Şahin'in tüm pipoları
Sosyal ağlarda paylaş

Amma tuto dediniz arkadaş :) http://pipoevi.com/ Bu siteye göz atabilirsiniz, Alın bir pipo 3 aşamalı doldurma yöntemiyle doldurun yakın için yavaş yavaş alışırsınız çok sık içmemek lazım aynı pipoyla zaten zamanla ne yapman gerektigini tütünü ne kadar bastırman gerektigini ne kadar çekmen gerektiğini öğrenirsin, Türk pipo tütünü ile başlamayın bence biraz acı geliyor ilk başlama aşamasında şimdi içiyorum ben çoğu tütünden kaliteli ve sevdiğim bir tütün ama dediğim gibi başta captain black royalle falan başlıyabilirsiniz çok hafiftir, Pipo seçimindede biraz dikkatli olmak lazım ama basitce gül kökü alın çok pahalı birşey olmasın 60-70 liraya şahin bulabilirsiniz şahini önerme sebebim gülkökü olduğundan emin olmanız için ve uygun fiyatı için tabi. Gülkökü diye dapper's satanlar var :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...