Astronom Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Merhabalar, Churchwarden pipo almak istiyorum acemice kullanılmamışsa ikinci el'de olur. Şahin pipo'nun bu modelleri "Okuma piposu" olarak geçiyor uzun saplı ortalama 25 cm lik pipolar,varsa yardımcı olabilecek görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Bende pipo alıcam arada banada küçük bir tuto yazsana ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Tuto? Tutorial mi :) Yardımcı olalım tabi pipo içip kendini zehirleyen kardeşlerimize tam destek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 tuto süper olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 25cm ise poponuza da sokarsınız!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 evet tutorial özellikle seçim ve pipoyu yakmama konusunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 şahin pipodan dandik 15 liraya bir şey almıştım içi yandı sanırım neden oldu bilmiyorumda dinlendirmedim hiç başlarda vs ondan olabilir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Şahin pipo'dan 15 liraya pipo alamazsın :) Pipsan falandır o, İki tane şahin pipom var çok kaliteli pipolar biri süperstar kuyruklu yıldız biri üçyıldız ikisinide hesaplıya aldım kuyruklu olan 120 öbürü 100. Edit: Çok kaliteli derken aldıklarım değil Şahin'in tüm pipoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 hmm şahin dedi eleman ama bilemem tabi. neden yanar bu pipolar? birde metal filtreye açtım baktım kapkara temizlenmiyorda meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Metal filtreli pipoya karşıyım ben :) Neden yanar gülkökü olmadığı için yanar. Pipo dediğin gülkökü'nden olur.Daha hiç karşılaşmadım öyle içinin yanması gibi bir durumla inşallah karşılaşmamda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 birisi de pipe tutosu hazırlasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Amma tuto dediniz arkadaş :) http://pipoevi.com/ Bu siteye göz atabilirsiniz, Alın bir pipo 3 aşamalı doldurma yöntemiyle doldurun yakın için yavaş yavaş alışırsınız çok sık içmemek lazım aynı pipoyla zaten zamanla ne yapman gerektigini tütünü ne kadar bastırman gerektigini ne kadar çekmen gerektiğini öğrenirsin, Türk pipo tütünü ile başlamayın bence biraz acı geliyor ilk başlama aşamasında şimdi içiyorum ben çoğu tütünden kaliteli ve sevdiğim bir tütün ama dediğim gibi başta captain black royalle falan başlıyabilirsiniz çok hafiftir, Pipo seçimindede biraz dikkatli olmak lazım ama basitce gül kökü alın çok pahalı birşey olmasın 60-70 liraya şahin bulabilirsiniz şahini önerme sebebim gülkökü olduğundan emin olmanız için ve uygun fiyatı için tabi. Gülkökü diye dapper's satanlar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar