monoscope Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Normalde çalışan sistem şimdi nasıl olduysa çalışmaz oldu. Media upload etmeye çalıştığımda error veriyor biraz araştırdım millet 777 chmod verin falan demişte bu zamana kadar gerekmedi niye şimdi 777 vereyim dedim. Bu arada farkettim ki plugin yüklemeye çalışırkende ftp bilgilerimi sordu. Demek ki önceden erişim yetkisi vardı fakat şimdi yok(çok zekiyim biliyorum). Wordpress kendi kendine böyle bir yetkiyi nasıl verdi ve şimdi nasıl kaybetti bunu merak ediyorum açıkçası. Klasörlerin chmod 755 dosyaların 644 olarak görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 server kaynaklı sorunmuş teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Bu arada 777 yetkisi vermeye gerek yok hiçbir klasöre.Sonra 10 yaşında veledler bile site patlatır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Evet zaten codexe de baktım 775 664 istiyor . litespeed web serverdan kaynaklanan bi chmod sorunu yaşıyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar