Ayarsiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Haklisin aslinda bide ben tembel adamim bastan ole lvl falan kasamam:D bide ben agresif bi adamim ole duel falan teklif edip free bolgelerde adam kesmeye gidemem direk kafam bozuldumu dalmam lazim wow da bu yok aci:([signature][hline]Valkynval LvL 6x Abyss Walker Bartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 beyler warlock hunter mage oynattim +15 -20 levellarda girebilecegim her actiona girdim her sekilde pvp yaptim grup savaslsarinada gozlemci oalrak da olsa katildim(arada iki buyu cakimadimda deil) Simdi fazla genis olamyan wow bilgimle bir iki yorum yapmak istiyorum tabi dogrulugu tartisilir burdaki cogu kisi gibi oyunun piri degilim. Gercekten irklarin farkli olmasi ambiansi dgistirmekten fazla bir ise yaramiyor su an.O ambiyansda cok seye deger o ayri tabi. Ancak bu cok buyuk bir sorun degil cunku oyuna dengeleri bozmaycak sekilde blizzard hergun patir patir skill ekleyebilir irklara. Toplu savaslar cokkarisik inanilmaz iyi organize olmak gerekiyor ki ben sfk disinda iyi organize olan ekip henuz goremedim.Herkes toplaniyor priestler cakiyor druidler cakiyor savnma buyulerini etrafa sonra ya allah savasa kim kacar kim dalar belli degil karambol ara sira bir priest heal cakiyor oleni kaldiriyor benim grup calismasi olarak gordugum sey bu.Bunu konuda biraz umitsizim cunku her char zaten pvp chari modunda destek class diye birsey yok oyunda. sfk nin yaptigi taktikte su onden saliyorlar bir tank(paladin-warrior)arkada priest capus cupur heal yanlardada mageler. son derece basit bir olay heroyunda var bu kadari. karakterler birbirinin birebir kopyasi oluyor talent ler haric buda dogru bence ama soyle bir durum var herkes herkarakteri ayni sekilde kullanmiyor elimizde cok cok cok fazla secenek var onlarca buyu var bi kere dandik charimla o kadar duel yaptim herseferinde karsimdaki adamlar ayri taktikler kullandilar kimi fear cakiyor saydiriyor kimi imp cikartiyor kimi arcane buyuleri kullaniyor vs.. bu benim gozumde tek tip olma sorununu ortadan kaldiriyor template yapamiyorsun kafana gore ama elindeki zaten cok genis. gelelim pvp ye.. bence muhtesem ve kusursuz olma potansiyeli cok yuksek bagzi oyunalr vardir pvp nin kusursuz olmamasi disinda kusursuz olma ihtimali bile yoktur wow ole degil bence ..her horde ve alliance da her classla gene dandik charlarla pvp yaptim ayni classi kimi sefer yendim kiminde yenildim. bir arkadas demis level 24 oaln 3 adami 15 kisi kesemedik diye bence bir yalnislik var cunku bugun kapanis savaslari yapildi orc sehri elf sehri arasi bolgede level ?? adamlari hep 17 24 19 levellarda 3 kisi ile kestik h ara sira rogue un biri arkadan kilicini saplayip iki vurusta gebertmedi de degil ama olsun o da level farkindan. nitekim level 24 olan tauren warriordu ?? rogue kardesimiz ona saydirirken arkadan 17 warlock -ben ve 19mage ark catur cutuk kestik adami. simdilik bu kadar biraz karisik yazdim ama vaktim yok okumaya:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar