Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW değerlendirmeleri;

copperelf

Öne çıkan mesajlar

• Admin
relax[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asphodel, 17 Kasım 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
görürsünüz bu oyuna bir expansion gelecek northredn blodd elfler vs gelecek işte o zaman oyun adama dönecek ahanda buraya yazıyorum... blizzardın Warcraft 3 Teki Undead imbalığı saçmalığından sonra blizzardın balance politikasına pek güvenmiyorum ben ama neyse.

hehe daha wow cikmadan expension dan bahsetmek bana cok uzak gorunuyor =)[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server...
Group without paladin?same as a man without penis...
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben relaxim :D 3-4 yıldır beklesemde kuş beyinli bir oyuna hırs yapmam ehehhe
yanlız hepimiz biliyoruz paragöz blizzardı ve pazarlamacı kralı blizzardı bu adamlar tam şerefsiz abicim bak gör :D asphodel demişti dersiniz :D
benim korktuğum şu bir ırk çok güçsüz oldu diye patclemeye bir başlarlarsa hoydaaa 1.07 1.08 09 10 11 12 diye gitmez işallah warcraftta işin suyu çıktı :([signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

mmorpg de onu yapabilceklerini zannetmiyorum,ama blizzardin bir sirket oldugunu,ve ASIL amacinin para kazanmak oldugunu dusunursek mumkundur,basindan beri ondan burda musteri haklarindan bahsediyorum,blizzardi basimizin ustune koymamak gerek,sonucta adamlar bize pasa pasa davranmalarinin nedeni adamlarin para kaynagiyiz,ee o zaman napicaz,bize verilmesi gereken hizmeti EN IYI sekilde alicak,almaya calisicaz...[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server...
Sosyal ağlarda paylaş

lineage2 cikali OB,CB la 1.5 yili gecti,2 devir gecti,hala pvp de denge fln kurulamadi,pvp de sadece belli basli overpowered classlarin lafi geciyor,geriye kalanlar yalan...sonucta ben TAM bir denge kurulabilcegine inanmiyorum.[signature][hline]3x Paladin @ 9. PvP Server...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elufulec, 17 Kasım 2004 16:18 tarihinde demiş ki:
@Helnar: Nedir bu daha betada bu kadar hirs ? Karakterin 1 hafta sonra silinecek sen ondan sonra egonu tatmin edecek birseyler bulmaya bak derim.

[Bu mesaj Elufulec tarafından 17 Kasım 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]

Çocuğum egoyla ne alakası var bağlantı kuramadım
Düşündüğüm gibi hırçın uo 0-12 gençliği wowa el atıyor yavaş yavaş...
Sosyal ağlarda paylaş

heh bu yüzden oyunu almicam :) belki ilerde cevremde oynayan birilerini izler ona göre gider ebaydan hazir yapilmish char alirim alinmasinida öneririm :P nasilsa baslangicta 50$ veriom üstüne bi 50 daha veriim hazir pvp chari aliim ohh missler gibi :P
ha simdi birileri level kasmanin zevkinden :P filan bahsetme gafletinde bulunurda bende güzel güzel on tane mmoda kastikta nolduyla özetlenebilicek bi paragrafflar deryasi sunarim..
simdiden siparis verimm char satmayi düsünen arkadaslar varsa :) dreaminde dedigi gibi lineagedeki overpowered classlar burdada olucaktir onlardan birinde tercihen fast killl olan (rogue gibi duruo simdilik) bisiler alabilirim :P[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılması gereken ilk şey ; oyunu Daoc la kıyaslamayın. Bu oyunun pvp si 5 para etmez, ha oyun cok zevkli bi oyun ayrı, questleri fln super, ben warlock oynuyorum su an lvl 18.. adamın biri gelio kafama gozume vuruyo ben cast etmeye devam ediyorum cok komik.. melee char oynamadıgım icin bilmiyorum ama mesela "fear" buyusunun ( mobun belli bir sure uzaklasmasını saglıyo ) pvp de kullanılması cok sacma, lvl xx adam bana fear atıyo benim char kontrulumden cıkıp kosmaya baslıyo, ve bu spam edilebiliyo, interrupt yok immune timer yok, patch vs bilmiyorum ama bunlar duzelmezse iyice iyice komik olucak pvp.[signature][hline]Midgard / Galahad
Albion / Kay
Mordred
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard mukemel bir firma ama online oyunda pek basarili olucani sanmiyorum sadece wow fanatikleri oynucak belirli bir zaman sonra close betada oynadim open betayi almak bile gelmedi icimden ve ben bole bi sacmalik gormedim ezici ustunluk gibi herkez paladin ve shami acsin keske lin2 de oynamasaydim direk daoc yapsaydim pvp si mukemmel[signature][hline]Valkynval LvL 6x Abyss Walker Bartz

Sosyal ağlarda paylaş

oyunda pvp ye pek oncelik verildigini zannetmiyorum
simdi diyeceksiniz horde vs alliance ne gune duruyor
hangi gune durdugunu bilemicem ama insanlarin birbirlerinin topraklarina girmesi icin tahrik eden bir sistem goremedim ortada sadece zevkine giriyosun bunu ilerde kimse yapmak istemez.istese bile masif bir pvp hic olmaz clan war varmi bilmiyorum ama bu sistemde olmasi sacma hic bir ise yaramaz.
sahsen hic bekledigim gibi cikmadi wow genelde quest ve incik boncuk(hede hodo craftlari, tamamen sacma bi olay) islerine baglanmis oyun yok git sunu craft et, su gorevi yap vs ben gorev morev yapmak istemiyorum, pvp yapmak istiyorum, dagitmak istiyorum, grind istiyorum hic biri yok bunlarin.
birde bunun beta oldugunu ve sonra duzelecegini savunan arkadaslar yaniliyor oyun sirketleri bu tur seyleri bilerek yapiyor expansion falan gelirse ancak duzelir class dengeleri veya overpowered olaylari lineage'in c2 cikiyor hala overpowered charlari duzeltmeye calisiyolar 1 gunde hic bisey degismez mmorpglerde.
open betanin anlami oyunun reklamidir, gelin gorun oynumuzu begenirseniz alin hesabi.closed beta bug testtir ve bazen ortada bariz sekilde duran dengesizlikleri kaldirir open betadan sonra bunlar olamaz.
goruyorumki hergun kufrettigim lineage'den daha ustun bir oyun degil iste arkasinda blizzard var diye reklami bol oldu giderim hero siege falan oynarim daha zevkli pvpsi daha guzel hehe

oyunda en cok hosuma giden sey gui yi istediginiz gibi tasarlayabilmeniz yani ilerki zamanlarda baska tasarimlarda bir cok gui cikar buyuk ihtimalle super yapmislar onu..

ayrica grafikleride kotu oyunun hic begenmedim suanki piyasada bulunan ortalama bir oyunun seviyesini gecemiyor + adamin uzerinde hangi hangi armor ve weapon oldugunu bile anlayamiyorum (belki butun armorlar unique olabiliyordur bilmiyorum)

neyse bunlar benim kisisel goruslerim atlamayin uzerime :)

[Bu mesaj fmea tarafından 17 Kasım 2004 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helnar, 17 Kasım 2004 17:41 tarihinde demiş ki:
said:
Elufulec, 17 Kasım 2004 16:18 tarihinde demiş ki:
@Helnar: Nedir bu daha betada bu kadar hirs ? Karakterin 1 hafta sonra silinecek sen ondan sonra egonu tatmin edecek birseyler bulmaya bak derim.

[Bu mesaj Elufulec tarafından 17 Kasım 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]

Çocuğum egoyla ne alakası var bağlantı kuramadım
Düşündüğüm gibi hırçın uo 0-12 gençliği wowa el atıyor yavaş yavaş...

oyun ici nickin nedir guzel arkadasim ben geleyim bi kes beni .
ayrica sende bi zamanlar "uo gençliği"mişsindir ,
insanın geçmişinde uo oynamış olmasından utanması mı gerekiyor nedir anlayamadim
ayrica "çocuğum" diye bir hitap varmi ?
konuyla alakam kalmadı çünkü pek bi salla oldu herkez sallıyor oyuna 15 dakka baktiktan sonra o bakima ne haliniz varsa gorun
ama boyle abuk subuk tipler gelip konunun azina siciyor
sanirim bir cok insan benim gibi forumdan soğuyordur bu sebeple ?
Sosyal ağlarda paylaş

ne cb de ne de ob de oynadm ama kendimde yorum yapma hakkı buluorum. =) nasıl mı? Cunku forum kurallarnda betaya katılmayanlar yorum yapamaz die bi madde yok. Herneyse ben oss'mden sonra eu a baslicam ve okudugum threadlerle su karara vardm: bu oyun benim zevklerimi tatmin eder. Ve uo oyuncularına laf eden arklara cvbım var isteyen kac yasında olursa olsun türünün ilk ornegi olup bence en iisi olan oyunu oynamak kisinin kendisine avantajdır. "ben ilklerdenim sonra bıraktm sonraki nesiller sonradan gordü ezik" zihniyeti de asiri saçma. İlk oynadn da karizma mı oldun. Oyle dusunen varsa yanlış.[signature][hline]Tauren Shaman
Undead Warlock
Troll Hunter
Orc Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Lin2 oynayan ve oynamış arkadaşlar bu oyun için Lin2 bırakılır mı nediyorsunuz?

Ornegin Baaluo guzel kardesim, sen soyle simdi Lin2 yi oynamış bir adam olarak gorüşün nedir? WoW OB sine katılamadım. Bu yuzden kendi fikrim yok.

Forumda da doğal olarak çok farklı görüşler var. Seven sevmeyen bir sürü insan olacak tabi. Ben en azından ortak fikir sahibi olduğumuz bir oyunu oynayan arkadaşların fikrini sormak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

on tane mmoda pvp yaptim öldüm öldürüldüm itemler kazandim itemler kaybettim ama zevk aldim
monster kesip zevk al(a)miyorum ben..
monster kesmeye dayali oyun oynucak olsaydim yada questler pesinde kosucak olsaydim acardim bi morrowindi bgyi vs vs yi orda takilirdim hatta abartir landan bg atardik madem olay quest yapip monster kesmek topluca yapardik lan game de..
beta meta olaylarina gelince beta bittigi gibi oyunun degisecegini düsünmek sadece bir hayal yukardada bi iki arkadas sölemish ama tekrar ediyim beta bittiginde adamlar aha betayi bitirdik simdi asil oyunu sunalim demiceklerki? swg betasiyla su an ki swg arasindaki farklar 1 senedemi ne olustu
lineage betadaki hatalar/buglar oyun satisa sunulduktan 3-4 ay sonra anca giderildi.. ki hala bi cok mmo yıllardir oynanmasina ragmen hala düzenlemeler (degisiklik deil var olan hatalarin düzeltilmesi) ile urasiyor.. betadan sonra demek anlamsiz bence..
wowa bakmak istiyorum benimkisi ön yargidir belki demek istiyorum.. ama yazilanlari okudukca.. ne gerek varki 2gb(boyutu neyse iste) download etmeye ile sonuclanio düsüncelerim..
eq2 grafiklerinide sevmedim
belki d&d gelene kadar su an oynadigim oyunda kalir sonra ona gecerim[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HaploNexus, 18 Kasım 2004 11:57 tarihinde demiş ki:
Lin2 oynayan ve oynamış arkadaşlar bu oyun için Lin2 bırakılır mı nediyorsunuz?

Ornegin Baaluo guzel kardesim, sen soyle simdi Lin2 yi oynamış bir adam olarak gorüşün nedir? WoW OB sine katılamadım. Bu yuzden kendi fikrim yok.

Forumda da doğal olarak çok farklı görüşler var. Seven sevmeyen bir sürü insan olacak tabi. Ben en azından ortak fikir sahibi olduğumuz bir oyunu oynayan arkadaşların fikrini sormak istiyorum.

Lin2 bu oyun icin birakilmaz bence kisisel fikrimdir ben lin2 ye devam edicem zamanim oldugunca[signature][hline]Valkynval LvL 6x Abyss Walker Bartz

[Bu mesaj Ayarsiz tarafından 18 Kasım 2004 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...