Theridone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Selamlar, İşyerimdeki 2 bilgisayarı atölyeye gönderdiğimden mütevellit müşteriye kullandırmalık bilgisayarlara ihtiyacım oldu. Öyle ahım şahım makinalar olmalarına gerek yok, yapacağım şeyler basit şeyler olacak genelde. Hem atıl durumdaki pc'leriniz değerlendirilmiş olur, hem de ben fazla para kaçırmamış olurum. Neticede müşteri çıktı almak vs. için kullanacak bu bilgisayarları. Aradığım özellikler En az 2k Ram En az 120 GB HDD P4 + İşlemci Çalıştıracağım programlar da Office 2010 CorelDRAW X5 Photoshop CS4 falan olacak. Ram ve işlemci o yüzden önemli. Düşük olmazsa sevinirim. Monitörlerde de aradığım tel özellik CRT olmamaları :) Bana bu şekilde olan 3 adet bilgisayar lazım. Maksimum vereceğim para da 200-250 TL sahip olduğu özelliklere göre. Elinde olanlar özel mesaj, sms, duman, telepati, teletabi yoluyla iletişime geçsinler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 teletabi bilgisayar versek? (eski azıcık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 abi F harfiyele mesaj mı veriyosun nedir sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 feck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ba-dum-tıs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Tamam baskan haber bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 cumaya kadar uplayacam. ses çıkmazsa hallederiz karşim diyen birinden alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Theridone said: abi F harfiyele mesaj mı veriyosun nedir sdfg Frustration. yoksa başka bir anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 2 tane buldum 1 tane kaldı arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar