Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Kac yildir kullandigimi hatirlamadigim kadar eski vx nano sonunda kendi kendine cift tiklamaya basladi. Sol tus da ozellikle. Kapagi acip temizlik yapmaya calistim ama acamadim. Az google vs. yapinca mekanik problem olduguna kanaat getirdim. Bu arkadasi emekliye ayiracak alternatif ler nelerdir? Boyut ve diger spec leri benzer olmasi muhim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 benimde öyle oldu ikinci senesinde tam garanti bitmişti akü. idare ediyorum arasıra yapıyor çünkü. al aynısından geç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Üretimden kalktı vx nano. Elde kalanlardan bulabilirsin. Ama farklı mouse al, çift tıklama sorunu genel olarak oluyor vx nanoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Bulsam aynisindan alacaktim, cok da aramadim gerci saturn ve bimesk bakmistim. Su arkadas dan alayim diyorum, zamaninda variation i olan MX Revolution i kullanmistim, bas parmagin oturdugu yer cok rahat ettiriyordu. Heralde buda onun gunumuz versiyonu; http://www.logitech.com/en-us/product/performance-mouse-mx?crid=7 Edit: Sarj olayinida degistirmisler sanirim, eskiden kocaman resting adaptoru vardi bu aletin, sarj ve reception icin o kullanilirdi. Simdi micro usb den kullanirken sarj edilebilir olmus, alayim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Anywhere Mouse MX aynı yapıda, çok güzel :). Ben de vx nano'dan buna geçmiştim. http://www.logitech.com/en-us/product/anywhere-mouse-mx?crid=7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 anywhere mx güzel ama ben şirkette bi benzeri olan marathon mouse u kullanıyorum. scrollun orta butonu anywheremx de buton değil, fast scrolu aktif ediyor, karıştırıyorum şimdilik arada bi. alışırım herhalde. ama ben logitech marathon u tavsiye ederim, ele daha güzel oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar