elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 @sensible o kadar komplekslisin ki, haydi bakayim yoluna...[signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 30 Ekim 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: chagy, 30 Ekim 2004 23:22 tarihinde demiş ki: Bazı marka cep telefonlarında durup dururken resim çekme bugı olduğu bütün dünyaca biliniyor siz burda koykuyorsunuz :P iyide olay sadece resmi kimin çektigi degil. e ozaman o saatte cekilmiş resimdeki o karakterler ne/kim ? ha bide senin dedigin o bug bitek symbian işletim sistemli telefonlarda var diye biliyorum . [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok [Bu mesaj Cermy tarafından 30 Ekim 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Locked.. Dağılın len![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
ChainLight Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ahmet bu ya bizim rontkenci cin..abartmis evin icine girmis..[signature][hline]We Are Just Nothing
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bir araştırma yaptım ve sonuçları KORKUNÇ!!! Araştırmalarıma sen kısa saçlısın ve ordaki uzun saçlı ve kötü cinler insanları korkutur bu amaçla çekilmiş.Sana şunu söyleyim başın dertte karanlıklarda kalma daha fazla bilgi veremiyorum.3 harfli şeylerden konuşmak pek güzel bişi deil..[signature][hline]Leasie Sumotoru (Eldritch) Lancelotun Cici Kızı For Hibernia İçim!!
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 höst adam direk teşhis koydu[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ben de "bakalım kaçıncı mesajda kedidir kedi demişlerdir" diye bakıyodum. Ama BU nedir ya muhauhau :D :D :D said: arcane, 28 Ekim 2004 00:03 tarihinde demiş ki: OMG ! MELTYMAN ! [signature][hline]Vs. Vs.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Burada sorulacak önemli 2 soru var, fotoğraf anlam vermeni mi haketmiyor, yoksa vermene bir şey/kişi mi engel oluyor. Çünkü veremediğim demişsin, belli ki sen anlam vermek istiyorsun fotoğrafa, ama burada sorulması gereken bir soru daha var ki, o da fotoğraf anlam almak istiyor mu?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Kasım 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir]
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Penthesilea, 18 Kasım 2004 21:40 tarihinde demiş ki: Burada sorulacak önemli 2 soru var, fotoğraf anlam vermeni mi haketmiyor, yoksa vermene bir şey/kişi mi engel oluyor. Çünkü veremediğim demişsin, belli ki sen anlam vermek istiyorsun fotoğrafa, ama burada sorulması gereken bir soru daha var ki, o da fotoğraf anlam almak istiyor mu? Evet, haklısın.O fotoğraf kötülüğün simgesidir.Sens arkdaşım başın dertte hemen bir hocaya görün![signature][hline]Leasie Sumotoru (Eldritch) Lancelotun Cici Kızı For Hibernia İçim!!
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 hocaya görünmek? hiç sanmıyorum. adamın hayatını asıl hoca hikayeler anlatarak kaydırır :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Hoca falan sakat abi, tecavüze falan uğrar[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Öne çıkan mesajlar