Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlam veremediğim bir fotoğraf

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Bunu koysammı diye yazın düşünmüştüm amaan boşver dedim ama neyse şimdi koymaya karar verdim. Şimdi nasıl açıklasam;yazın olmuş bi olay bu.
Cep telefonum masamda bilgisayarın yanında duruyordu. Yatağımda masamın karşısında. Uyurken rüyamda cep telefonumla fotoğraf çektiğimi gördüm baya değişik bi rüyaydı. Sabah kalktığımda telefonuma baktım ve aşağıdaki resim kayıtlıydı. Bu resmin telefonumda daha önce olmadığına eminim ki zaten gereksiz resimleri silerim telefonda yer kalmadığı için. İkincisi bu resim sabahın köründe çeklmiş daha gün ağarırken. Bu saatte böyle tuhaf bi resim çekecek kadar deli değilim Hem eğer gün ağarırken ben uyanıksam perdeleri açarım gün doğuşunu görmek için.Anneme ve babama sordum telefonuma hiç dokunmamışlar gecede hiç uyanmamışlar zaten. Sizce bu nedir yahu?

[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

Sosyal ağlarda paylaş

tırstım koymayın şöle şeyler alla alla:)
acaba uyurken kalktın cektin sora tekrar uyudun ve ruya oldugunumu sandın?yoksa monitorden mi cıktı o uzun saclı

[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 28 Ekim 2004 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Sensible, 27 Ekim 2004 23:58 tarihinde demiş ki:
Uyurken rüyamda cep telefonumla fotoğraf çektiğimi gördüm baya değişik bi rüyaydı.

uyur gezer diyoruz[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki:
horasınki gerçek, o esas yılan
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım git başkasını kekle. Gördüğün gibi resimde bir kişi daha var. Galiba sen hayaletle birlikte omuz omuza resim çektirmişsin.. Töbe töbeee. Sen git Sır Kapısı gibi programları kekle bu tip asparagaslarla.. Biraz dikkatli inceleyince renkleri ters çevirince bir halt olmadığını anlıyorsun resimlerin. Bir ara çekmişsin ve unutmuşsun o şekilde sonra da gaza gelince öyle gelmiş sana.[signature][hline]Allah kahr bela..
''büyük dağları ben yarattım.''
Sosyal ağlarda paylaş

Heheheh. Resim çeken telefonlar yeni çıkmıştı sene 2003 aylardan şubat. Cinler de bu özelliği duyunca şaşırıp arkadaşlarıyla karşısına geçip resim çekilmişler sonra da bu modeli kullanmayı bilmediklerinden resim save edilmiş şekilde kalmış telefonunda..[signature][hline]Allah kahr bela..
''büyük dağları ben yarattım.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...