Sensible Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bunu koysammı diye yazın düşünmüştüm amaan boşver dedim ama neyse şimdi koymaya karar verdim. Şimdi nasıl açıklasam;yazın olmuş bi olay bu. Cep telefonum masamda bilgisayarın yanında duruyordu. Yatağımda masamın karşısında. Uyurken rüyamda cep telefonumla fotoğraf çektiğimi gördüm baya değişik bi rüyaydı. Sabah kalktığımda telefonuma baktım ve aşağıdaki resim kayıtlıydı. Bu resmin telefonumda daha önce olmadığına eminim ki zaten gereksiz resimleri silerim telefonda yer kalmadığı için. İkincisi bu resim sabahın köründe çeklmiş daha gün ağarırken. Bu saatte böyle tuhaf bi resim çekecek kadar deli değilim Hem eğer gün ağarırken ben uyanıksam perdeleri açarım gün doğuşunu görmek için.Anneme ve babama sordum telefonuma hiç dokunmamışlar gecede hiç uyanmamışlar zaten. Sizce bu nedir yahu? [signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - LancelotCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Fotorafta uzun saclı bırı var, kesınlıkle cındır o o zaman.... Geyıkbı yana uzun saclı bırı var fotorafta.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 OMG ! MELTYMAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 tırstım koymayın şöle şeyler alla alla:) acaba uyurken kalktın cektin sora tekrar uyudun ve ruya oldugunumu sandın?yoksa monitorden mi cıktı o uzun saclı [signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 28 Ekim 2004 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bence garip bir fantezisi olan bir hırsız girdi.. İmzasını da bu şekilde bıraktı. ......... Şaka bi yana ben de fena oldum nedir bu ilginç hikayeler offf![signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Sensible, 27 Ekim 2004 23:58 tarihinde demiş ki: Uyurken rüyamda cep telefonumla fotoğraf çektiğimi gördüm baya değişik bi rüyaydı. uyur gezer diyoruz[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Samara mı lam yoksa o !?!?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 kim o uzun saçlı benziomu birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: screamer, 28 Ekim 2004 00:06 tarihinde demiş ki: Samara mı lam yoksa o !?!?!? harbi ben de benzettim ben yazıcakken sen yazmışsın sensible koluna moluna bak yara izi falan war mı? samara tuttuğunu yeri yakıyo ya :P[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 [signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 valla bişi anlamadım :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: arcane, 28 Ekim 2004 00:03 tarihinde demiş ki: OMG ! MELTYMAN ! LOL! yarıldım![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Demek ki Samara artık telefon açıp 7 günün kaldı şerefiz demiyor direk adama foto bırakıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Arkadaşım git başkasını kekle. Gördüğün gibi resimde bir kişi daha var. Galiba sen hayaletle birlikte omuz omuza resim çektirmişsin.. Töbe töbeee. Sen git Sır Kapısı gibi programları kekle bu tip asparagaslarla.. Biraz dikkatli inceleyince renkleri ters çevirince bir halt olmadığını anlıyorsun resimlerin. Bir ara çekmişsin ve unutmuşsun o şekilde sonra da gaza gelince öyle gelmiş sana.[signature][hline]Allah kahr bela..''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bişi sorcam saçların uzunmu? kısaysa...[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ve konu dışı gene özüne döner bu mesajdan sora konuda sapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 cin belki arkadaşıyla geldi :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 o 2. saç teli gibi şeyi bende gördüm de kasmadım walla senin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 aha cinlere bak adam toplayıp mekan basıyorlar.... :)[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ara saadettin teksoyu ilgilensin senle. Bırak allansen ya.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 oha bi kız daha varmış harbi helal olsun ! :P[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Heheheh. Resim çeken telefonlar yeni çıkmıştı sene 2003 aylardan şubat. Cinler de bu özelliği duyunca şaşırıp arkadaşlarıyla karşısına geçip resim çekilmişler sonra da bu modeli kullanmayı bilmediklerinden resim save edilmiş şekilde kalmış telefonunda..[signature][hline]Allah kahr bela..''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 hakkaten adamın uyurken evine 2 tane kız girio resim bile cektirio adamın haberi yok[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 puha puha puhaha derim ben. böyle rüyalar olur.uyur gezerliğe kaçar biraz. mesela su içersin rüyanda sanırsın ama bakarsın gece yanına koydugun bardak sabah boş.demek ki rüya degil gerçek.sende kalkıp resim çekmişsin rüyamda gördüm sanıyosun.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Orda gösterdiğin yerde birisi daha varsa bende topum aha buraya yazıyorum[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar