Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dün geceden resimler

Peka

Öne çıkan mesajlar

wow.com da OB nin bittiğini duyan herkez sanırım direk gider ayak pvp yapalim diye ko$mu$tur dusman bolgelere
bizim clanda toplarlanip hepberaber ko$turduk southshire 'a

ortamda kafadan 200+ insan vardi
blizzardla falan ucu$uyor ortalikta herkez bi yerler ko$u$turuyor makinada en ufak kasma olmadi
en ufak lag ya$amadim .
makinam da = amd 1800 , 1gb ram , fx5200 (128bit 128mb)
80gb sata hdd , 256 adsl
bakiniz ping 'e

tiplemenin biri cok garip bi buyu atti daha onceden gormemi$tim bayagi aciyor hp yi onuda koyayim =)

41 shaman bir arkada$vardi altinda kodo$ beast
vızır vızır geziniyodu ortalikta
clan lideri bizim gorevimiz o adamı oldurkemtir toparlanın arkada$lar dedi
toplandik herifin pesinden kosturduk ama adam gece boyunca 1 kere olmedi deli gibi uzuyor kodo ,biz amele gibi kosturuyoz olduremedik

burdada lvl26 bir undead rogue arkada$ akli sira stealth olunca kimse goremiyecek herkezi kesicek sanirim
bende ava giden avlanir hesabi arkasindan gidiyorum stealth =P

bu boyle surup gitti birileri gidiyor birileri geliyor falan
sanirim hala da devam ediyor
ama ben cikarken alliance 'in base i $u $ekildeydi =)

bi kac tanede alakasiz ama oyundan aklimda kalan ss koyayim
burda grupta denyo bir priest var herif heallemiyor falan olup duruyoruz artik baydik bi yerde arkada$ sinirlednip turkce
"mal ya" dedi adam da heyecanla (mail ya anliyaraktan =P)
"mail me what ?" diyin kar$ılık verik butun sinirimizi aldı götürdü

alttada ata binen bir arka$i cektim dayanamadim
[signature][hline]Failed :
crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5

Sosyal ağlarda paylaş

geceden akilda kalanlar :
lvl41 warrior'a critical 429 vurdum ,
massive pvp de kullanmak icin kesinlikle ranged bi silah skilli almak gerekiyor , gun,crossbow,thrown etc. cok ise yariyor ,
bu oyun US de lagsiz oynanir (serverda veya yurt di$inda sorun cikmadikca) ,
nerflenmesin gereken $eyler : shaman tank olmasin ayni lvl shamanla warrior'a ayni dmg i vuruyorum artik tam bilmiyorum leathermi ne giyiyorlar self bufflarimi var ama adam girip geziniyor ortalikta tank gibi , entangle 2.5 saat tutmasin orda sadece entangle atarak geziyor adam ve attigi her adam oluyor kurtulan olmadi ,

blizzard $erefsizi shamana self res vermeyi biliyorda neden rogue'un Vanish'i fixlenmiyor fixlesin dallamalar

stealth talentleri bir i$e yaramali $uan sadece tp aste olarak gozukuyor , 2 lvl ustundeki adam sen naparsan yap seni 10 metreden gorurken 2 lvl altindaki adamin arkasina dolasip kicina pandik atsan farketmiyor seni

ss e gitmeden once stranglethorn vale da quest yapiyorduk guzel guzel
ordada hem horde hem alyans takiliyor orda cok guzel 1v1 2v2 pvpler yaptik ve sunu soyleyebilirim rogue u oynatabilirseniz cok guzel ortada bi yerde olan bir class , suan benim gordugum 2 ise yarar template oldu
1.si subliety e abanim mace*dagger , sword*dagger takilip
pvp de 2-3 defa vanish olup cheap shot kullanan tayfa
ve combat-assaination ile dual dagger backstab , kidney shot kullanan tayfa , ikiside cok iyi dual dagger daha cok bi anda dmg i bo$altip oldurmeye dayali iken , mace kullananlar daha cok 'stun ederim vuramazsin bile' diyerekten daha az dmg olsada en azindan hedefi stundan cikarmamaya calisiyorlar

bunlar benim yorumlarim , aklinma gelen bu kadar
hayirlisi ile release i bekliycem artik chr i kendim wipe ettim zaten =P[signature][hline]Failed :
crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5
Sosyal ağlarda paylaş

said:
baaluo, 18 Kasım 2004 17:02 tarihinde demiş ki:
geceden akilda kalanlar :
lvl41 warrior'a critical 429 vurdum ,
massive pvp de kullanmak icin kesinlikle ranged bi silah skilli ...

hatırlar mısınız beyler NURFED de indalamar vardı lvl 60 undead warrior arkaya arkaya bloodthurst le 2400-2440-2350 vuran adam euhaueh adam tek başına aynı lvl da 20 mobu 2 dk dan kısa bi sürede kesmişti :D:D:D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bi topic olmuş
hem raid hem pvp hem de sınıf bilgisi,ping..bla bla falan yararlı şeyler öğrendim :)

ayrıyetten horde un gücünü gösterdiğiniz için ekstra bi tebrik ediorum hehe.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Sosyal ağlarda paylaş

wow OB boyunca en çok guldugum an
gemiyle kalimdora gidiyoruz biz oyle bindik ortada duruyoduk lvl30 bi undead rogue da bizi gormu$ heralde stealth olup kamaraya saklanmi$ yolda giderken bi bakam dedim ana undead icerde direk dalarsin tabi herif olmek uzereyeken kurtulacam diye denizin ortasinda gemiden atladi =D
kafadan 1 saat yuzmu$tur karaya varmak icin lol

burdada OB den son resim

[Bu mesaj baaluo tarafından 18 Kasım 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...