Peka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 wow.com da OB nin bittiğini duyan herkez sanırım direk gider ayak pvp yapalim diye ko$mu$tur dusman bolgelere bizim clanda toplarlanip hepberaber ko$turduk southshire 'a ortamda kafadan 200+ insan vardi blizzardla falan ucu$uyor ortalikta herkez bi yerler ko$u$turuyor makinada en ufak kasma olmadi en ufak lag ya$amadim . makinam da = amd 1800 , 1gb ram , fx5200 (128bit 128mb) 80gb sata hdd , 256 adsl bakiniz ping 'e tiplemenin biri cok garip bi buyu atti daha onceden gormemi$tim bayagi aciyor hp yi onuda koyayim =) 41 shaman bir arkada$vardi altinda kodo$ beast vızır vızır geziniyodu ortalikta clan lideri bizim gorevimiz o adamı oldurkemtir toparlanın arkada$lar dedi toplandik herifin pesinden kosturduk ama adam gece boyunca 1 kere olmedi deli gibi uzuyor kodo ,biz amele gibi kosturuyoz olduremedik burdada lvl26 bir undead rogue arkada$ akli sira stealth olunca kimse goremiyecek herkezi kesicek sanirim bende ava giden avlanir hesabi arkasindan gidiyorum stealth =P bu boyle surup gitti birileri gidiyor birileri geliyor falan sanirim hala da devam ediyor ama ben cikarken alliance 'in base i $u $ekildeydi =) bi kac tanede alakasiz ama oyundan aklimda kalan ss koyayim burda grupta denyo bir priest var herif heallemiyor falan olup duruyoruz artik baydik bi yerde arkada$ sinirlednip turkce "mal ya" dedi adam da heyecanla (mail ya anliyaraktan =P) "mail me what ?" diyin kar$ılık verik butun sinirimizi aldı götürdü alttada ata binen bir arka$i cektim dayanamadim [signature][hline]Failed : crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Çok güzeller baal.. Daha çok bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 geceden akilda kalanlar : lvl41 warrior'a critical 429 vurdum , massive pvp de kullanmak icin kesinlikle ranged bi silah skilli almak gerekiyor , gun,crossbow,thrown etc. cok ise yariyor , bu oyun US de lagsiz oynanir (serverda veya yurt di$inda sorun cikmadikca) , nerflenmesin gereken $eyler : shaman tank olmasin ayni lvl shamanla warrior'a ayni dmg i vuruyorum artik tam bilmiyorum leathermi ne giyiyorlar self bufflarimi var ama adam girip geziniyor ortalikta tank gibi , entangle 2.5 saat tutmasin orda sadece entangle atarak geziyor adam ve attigi her adam oluyor kurtulan olmadi , blizzard $erefsizi shamana self res vermeyi biliyorda neden rogue'un Vanish'i fixlenmiyor fixlesin dallamalar stealth talentleri bir i$e yaramali $uan sadece tp aste olarak gozukuyor , 2 lvl ustundeki adam sen naparsan yap seni 10 metreden gorurken 2 lvl altindaki adamin arkasina dolasip kicina pandik atsan farketmiyor seni ss e gitmeden once stranglethorn vale da quest yapiyorduk guzel guzel ordada hem horde hem alyans takiliyor orda cok guzel 1v1 2v2 pvpler yaptik ve sunu soyleyebilirim rogue u oynatabilirseniz cok guzel ortada bi yerde olan bir class , suan benim gordugum 2 ise yarar template oldu 1.si subliety e abanim mace*dagger , sword*dagger takilip pvp de 2-3 defa vanish olup cheap shot kullanan tayfa ve combat-assaination ile dual dagger backstab , kidney shot kullanan tayfa , ikiside cok iyi dual dagger daha cok bi anda dmg i bo$altip oldurmeye dayali iken , mace kullananlar daha cok 'stun ederim vuramazsin bile' diyerekten daha az dmg olsada en azindan hedefi stundan cikarmamaya calisiyorlar bunlar benim yorumlarim , aklinma gelen bu kadar hayirlisi ile release i bekliycem artik chr i kendim wipe ettim zaten =P[signature][hline]Failed : crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: baaluo, 18 Kasım 2004 17:02 tarihinde demiş ki: geceden akilda kalanlar : lvl41 warrior'a critical 429 vurdum , massive pvp de kullanmak icin kesinlikle ranged bi silah skilli ... hatırlar mısınız beyler NURFED de indalamar vardı lvl 60 undead warrior arkaya arkaya bloodthurst le 2400-2440-2350 vuran adam euhaueh adam tek başına aynı lvl da 20 mobu 2 dk dan kısa bi sürede kesmişti :D:D:D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 güzel bi topic olmuş hem raid hem pvp hem de sınıf bilgisi,ping..bla bla falan yararlı şeyler öğrendim :) ayrıyetten horde un gücünü gösterdiğiniz için ekstra bi tebrik ediorum hehe.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 wow OB boyunca en çok guldugum an gemiyle kalimdora gidiyoruz biz oyle bindik ortada duruyoduk lvl30 bi undead rogue da bizi gormu$ heralde stealth olup kamaraya saklanmi$ yolda giderken bi bakam dedim ana undead icerde direk dalarsin tabi herif olmek uzereyeken kurtulacam diye denizin ortasinda gemiden atladi =D kafadan 1 saat yuzmu$tur karaya varmak icin lol burdada OB den son resim [Bu mesaj baaluo tarafından 18 Kasım 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar