Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HIS Excalibur Ati Radeon ve HalfLife2 macerası...

Batilc

Öne çıkan mesajlar

su sıralar, ati radeon 9800prolar hl2 veriyo diye bitane aldım(bahaneye bak ahah:) ) ancak hiçbir yerde bulamadım hl2 ile ilgili bir şey. hepsiburada'dan ısmarladıgım kartın ürün bilgilerinde bile oyun cd: 2full + 6lite diye bisi vardı. merak ediyorum napabilirm? daha dogrusu oynu nasıl bulacam (sonucta orj olarak gelcek)[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı...

Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

kuponun üstünde bir yer var orayı kazıyorsun. ordan bi şifre çıkıyor. daha sonra http://www.ati.com/online/hl2/ adresine gidip orda gerekli işlemleri yapıyorsun. daha sonrada potansiyel bir hl2 sahibi oluyorsun (benim gibi :) ) ama onunla birlikte steam'den üye olup bedava istediğin hl2 ile alakalı birşeyi yükleyebilirsin[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

Artık oyun kaç gb bilmiyorum. Onun için yüksek int. hızı olanlar indirmeye çalışmalı bence. Yani 512k adsl ya da daha fazla olanların felan denemesi daha uygun olur gibi bence. Öbür türlü oyunu indiricem diye binbir türlü hale girersiniz valla[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Sosyal ağlarda paylaş

9800PRO'lar ile verilmiyor arkadaşım, kaç konuda söyledim bunu. 9600XT ile veriliyor XT serisi diye ama ondan daha pahalı 9800PRO ile verilmiyor, ben böyle hediye sisteminin :hrr:..[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...