SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Sinirlenmenın anlamı yok[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Hyr sinirlenmiorum sadece bazı insanlar kendilerini böle havalı havalı gostermeye çalışınca birazcık tepem atıyo başka bişi diil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 (Cevapları okumadım, sadece ilk yazıyı okudum) Savaş tamamen çok kötü birşey ve Amerika'nın politikasını hiç doğru bulmuyorum ama bütün bunlara rağmen, o askerin yerine kendinizi koyup bakarsanız olaya, bazı şeyler farklı gözüküyor. Zaten savunulan durum savaşsa, mantıklı diye birşey yoktur. Düşünün o adamın yerinde olduğunuzu. Aylardır tam anlamıyla cehennem denilebilecek o bölgedesiniz, aylardır savaşıyorsunuz. Dünya'nın bir ucundaki evinizi bırakıyorsunuz, gencecik yaşınızda savaşmak için alakanız olmayan bir yere gönderiliyorsunuz. Her gün ölecek miyim endişesiyle yaşamak nedir kaç kişi biliyor acaba bu foruma yazı yazan? Belki o sabah o camiden açılan bir ateş ile en yakın arkadaşınız öldü / sakat kaldı. O gün en sonunda o camiyi ele geçiriyorsunuz, içeri giriyorsunuz. Bir çatışma daha oluyor, azraile yine çelme çakıyorsunuz. Derken yaralıları görüyorsunuz, aylardır tüm korkularınızın sebebini, sizin ölümünüzü isteyen insanları, arkadaşlarınızı öldüren insanları. Yanlarından geçerken birisi hareket ediyor, ya silahını çekiyorsa, ya bombanın pimini çekiyorsa? Siz olsanız ne yaparsınız? Asla ama asla bunun doğru birşey olduğunu savunmuyorum, ilk başta savaş rezalet birşey zaten, ama insanları ortama ve ruh durumlarına göre değerlendirmeniz gerek. Ayrıca birçok kişinin düşündüğünün aksine, o adamın suçunun Amerika'ya yıkılmasından çok, Amerika'nın suçunun o askere yıkılması olayı var bence.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: homoid, 18 Kasım 2004 14:34 tarihinde demiş ki: said: Xaer_Aloneheart, 18 Kasım 2004 02:11 tarihinde demiş ki: amerikan başkanının kukla olmadığını bunun bir komplo teorisi olduğunu söleyen arkadaşa gülüyorum. George Tenet'ti bütün herşeye karar veren.. yani bizdeki şenkal atasagun veya devletin derin insanları.. bu ülkeyi başbakan hükümet yönetmiyo derin olan bilmediğimiz yaklaşık 10 kişilik bi kadro vardır sanıyorum.. yav bu devleti yönetenler kimse hayret yav herkes kaç kişi olduklarını hatta kim olduklarını bile biliyor ama kimse bişi demiyor demekki memnunuz hayatımızdan. George Tenet dediğiniz adam CIA başkanı Sengal Atasagun Mit müştesarı ülkeleri bunlarmı yönetiyor ? işte populist hareket dediğim bu birileri ortaya bişi atıyor diğerleride onun peşinden gidiyor. İngilteriyi kim yönetiyor MI5 mi İsrail ide MOSSAD yönetiyordur. Amma çok biliyorsunuz yav En iyi istihbaratçıdan daha çok istihbaratçısınız EVet onlar yönetiyor. MOSSAD gelip de Şaron'a "Mısır 1 saat sonra bize atom bombası atacak" dese, İsrail gebertmez mi Mısır'ı? Sen nasıl dışarıya vereceğin tepkileri, dışarıdan aldığın izlenimlerle ölçüyorsan, devletler de öyle yapıyorlar ve bu izlenimleri devlete verenler istihbarat kurumları.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 zuhaha sana kim soyledi bu bilgiyi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 MIT de k3nklerim var[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar