Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

compex fuarı

forgiver122

Öne çıkan mesajlar

yarın başlıyor
teknoloji adına fazla bişey vaadetmesede ginede baya yeni şeyler sergilenebiliyor
alt katındaki 100 standın 2-3 tanesinden piyasanın altında bir fiyata bilg. ürünü bulunabiliyo
bazen firmalar gaza gelip güzel hostesler getirebiliyor
bi kaç senedir gidiyorum benim izlenimlerim bunlar
hem hatırlatıyom, hemde başka gidenler varsa onlarında düşüncelerini alıyom dedim
en büyük artısı girişin parasız ve ulaşımın kolay olması gerçi taksimden sonra 2-3 km yürümek gerekiyo(nedense ordan oaray giden otobüs hiç rastlamadı) ginede beylükdüzüne gitmekten iidir.[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
gene istanbul'da dir kesin. :(
nokia acaba fuarda yer alicakmi? 6630'a baksin biri benim icin :-p[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 63)
Sosyal ağlarda paylaş

Yane o kadar efsane süper deil aslında bi kere avea her yeri kaplıo zati iicene baydı sonra internet cafeye döndü makinelere quake 3 farcry fln yüklemşler elin veletleri doluşmuş baıra baıra oynuyolar.Tek denediiim şey Hane nası desem tekken 3 gibi dövüş oyunlarındaeline ve ayağına bişi bağlıyolar ya tekme fln atıon ekrandada adam tekme atıo işte o .Beleş olduu içn gittim zti okul götürdü yoksa AutoShow ve şu yat/yelkenli fuarından başka fuara gitmem[signature][hline]Synthetic
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...