forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yarın başlıyor teknoloji adına fazla bişey vaadetmesede ginede baya yeni şeyler sergilenebiliyor alt katındaki 100 standın 2-3 tanesinden piyasanın altında bir fiyata bilg. ürünü bulunabiliyo bazen firmalar gaza gelip güzel hostesler getirebiliyor bi kaç senedir gidiyorum benim izlenimlerim bunlar hem hatırlatıyom, hemde başka gidenler varsa onlarında düşüncelerini alıyom dedim en büyük artısı girişin parasız ve ulaşımın kolay olması gerçi taksimden sonra 2-3 km yürümek gerekiyo(nedense ordan oaray giden otobüs hiç rastlamadı) ginede beylükdüzüne gitmekten iidir.[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 gene istanbul'da dir kesin. :( nokia acaba fuarda yer alicakmi? 6630'a baksin biri benim icin :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 63) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben gittim (online davetiye yani beleş) hiç bir şey yoktu fuarda hiç zamanınızı kaybetmeyin[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Yane o kadar efsane süper deil aslında bi kere avea her yeri kaplıo zati iicene baydı sonra internet cafeye döndü makinelere quake 3 farcry fln yüklemşler elin veletleri doluşmuş baıra baıra oynuyolar.Tek denediiim şey Hane nası desem tekken 3 gibi dövüş oyunlarındaeline ve ayağına bişi bağlıyolar ya tekme fln atıon ekrandada adam tekme atıo işte o .Beleş olduu içn gittim zti okul götürdü yoksa AutoShow ve şu yat/yelkenli fuarından başka fuara gitmem[signature][hline]Synthetic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 eşantiyon bişeydemi vermiyolar, standda yarışma filan düzelneniyomu birde geçen seneki gibi 15-20 tane p4 makinayı 56k bağlantı ile bağlamışlar[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 hatirlattigin iyi oldu, yarin bi gidip gorelim :)[signature][hline][b]Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Tam olarak bı açık adres wersene[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar