Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Vodan said: V40 için Dizel + Otomatik gelecek demişlerdi ama artık sorunca yan çiziyorlar. bildigim kadariyla d2 ile powershift gelicek , dealerlar bilgi vermiyor su anda haliyle. Kurcalar ogrenirim icerden bi ara kesin ne olacagini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Ben de gelecek diye biliyordum ve o arabaya gerçekten çok yakışırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 E serisinin altini Mercedes saymamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Cok guzel olmus. Bir 5 yila Mercedes piyasayi domine eder gibi geliyor. Konumlandirma da super arkadan cekisli istersen git yeni c al diyecek mercedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 sadece onunu biraz begenmedim, tum yeni nesil mercedeslerde oldugu gibi farlar biraz fitil etti. onun disinda araba cok guzel geldi bana. icini bilmem ama. yeni a serisi cok matah bir sey degil sonucta, birebir ayni ic mekansa biraz yan cizebilirim oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 kate upton ve cla ... dujjj yoruma bak ahahahahahaha şahinden yazıyorum beyler oto yıkamadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar