Lombardi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Master dersinin bir projesi olarak önerilen görevler hoca tarafından asagıdaki gibi verildi. -you should define a metamodel for describing lego pieces and constructions - you should provide a concrete syntax for it, either textual or graphical, it's up to you - you should implement a corresponding model editor elimde böyle bir problem var,2 gundur arastırmadıgım site ve dokuman kalmadı.Sadece lego parcalarının metamoldelini cıkarabildim. Bu modelleme ile ilgili fikri olan varsa,bana ulaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 master dersinde başkasından mı yardım istiyosun, niye master yapıyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 dam üstünde saksağan... Sparkcaster said: master dersinde başkasından mı yardım istiyosun, niye master yapıyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Meta-Object_Facility Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Lombardi said: Master dersinin bir projesi olarak önerilen görevler hoca tarafından asagıdaki gibi verildi. -you should define a metamodel for describing lego pieces and constructions - you should provide a concrete syntax for it, either textual or graphical, it's up to you - you should implement a corresponding model editor elimde böyle bir problem var,2 gundur arastırmadıgım site ve dokuman kalmadı.Sadece lego parcalarının metamoldelini cıkarabildim. Bu modelleme ile ilgili fikri olan varsa,bana ulaşırsa sevinirim. daha detaylı yazar mısın, şu program işine yarar mı? http://www.blockcad.net/pict/bcsplash.gif belki lego ile ilgili forumlara da bakabilirsin, turklug olması lazım türk bi forum var. yabancı daha niceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ben soruyu ve isteneni acıkcası anlamadım. bi anlatıversene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Meta modelden uml modellerinden bahsediyor. Verdigim linkte yazan hedeler. Oyle sekil olarak modelleme degil ahahha Mimar degil yazilimci, muhendislik ogrencisi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 tezsiz master programı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 XLegolas said: tezsiz master programı mı Yok tezli master program Zaten projeyi yolladık bitti,puan almamız yeterliydi.Sınava girmek için bir koşuldu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar