Patlamaticik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Nako said: Benim derdim yürüyen merdivende sol tarafı boş bırakmayanlar. ilk önce bir yürümeyi öğrensin ondan sonra solu boş bırakmayı. adım adım... şurda bir 100 yıl sonra biz de avrupalı gibi oluruz belki... en azından göstermelik de olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Flassh said: bursa daha insan lan, bugün bindim insan gibiydik. çok aşırı kalabalık olmadığı sürece sorun olmuyor Vagon kapasitesi ve sefer sikligi mukemmel ayarli cunku. Cok kalabalik olmuyor degil ama belli saatlerde 1-2 sefer. Zaten seferler arasi hattin yarisinda 5dk, diger yarisinda 10dk oldugundan bi sonrakini beklemek soeun yaratmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 burada şöle -medeniyet azaldıkça haliyle- tek ben inicem.. tek.. son durak içerisi boş 3kişi binecek adamlar içeri yükleniyorlar abi. ben de inerken adamlara doğru taban göstererek iniyorum. çekilmezlerse üstlerine basıcam diye çekiliyorlar. platformdan 20cm üstte oluyor metro. medenilik trafikte bu gibi şeylerde ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar