Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Aracim 24 Ocak 2011 trafige cikisli olup 24000 km dedir. Bostancida oturup Sabanci Universitesinde okudugumdan bu yolu %90 otobanda yapmistir. Ilk aracim oldugundan asiri dikkat ettim gidip 10 liralik fikirtepede yikatmak yerine hep meguiars da yikattim arabayi. Her 6 ayda bir ziebartta boya korumasi yapildi(Yer babamin arkadasinin oldugundan belesti :D) 2 numara on cam filmleride yine ziebartta yapildi. Arka camlar fabrika cikisli karartilmis geliyor. Arac manuel vitestir. Aracta degisen ve lokal boya yoktur dedigim gibi cok dikkatli kullandim. Donanim olarak sport pakettir. Bu sinifta bir arabadan beklenmeyecek sekilde doludur. Sport paket olarak geciyor. Kisaca katlanabilir yan aynalar, aux girisi, katlanabilir koltuklar, otomatik klima vs vs bir arabadan beklediginiz donanima sahiptir. Sahibinden.com ilaninda detayli olarak donanimini gorebilirsiniz. Tr pazarindaki en dolu ibizadan farki bi-xenon farlar, dsg sanziman ve sunrooftur.(Aslinda bunlarida alicaktim ama klasik dogus otomotiv 3bucuk ay beklersin diyince vazgectim.) Sahibinden.com ilani asagidadir. Bir arkadasimin oto kiralama sirketi oldugundan, o icli disli bu araba konulariyla, sahibinden.com ilanini o acti(adamin esnaf agzi var o yuzden kroya kacan yazisi icin kusura bakmayin) Resimlere sahibindenden bakabilirsiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-ilk-sahibinden-firca-degmemis-cok-temiz-111416300/detay Fiyat olarak 31500 istemistim ama patiye 31000 TL ye birakirim. Arac minibus caddesi uzerinde Goztepe'de Akinay Ticaretín onunde durmaktadir isterseniz beraber gidip bakabiliriz. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Unututup eklemek istediklerim: Aracin suan ustunde H&R marka spor yay bulunmaktadir. Onler 2.5 arkalar 4 cm dusurulmustur. Ayrica normal yaylardan daha sert oldugundan virajlara gokart arabasi gibi girebilir araba yatmiyor saga sola. Bu tarz bi yay kullaninca komfordan odun veriyorsunuz haliyle ama getirdikleri yaninda cok onemli hissetmedim ben(Evet giselerde pinpon topu etkisi yapip sekebilirsiniz) Alana yaninda orjinal seat sport yaylarinida vericem. Bunlar araci aldigimda uzerinde geldi daha komforlu suankilere kiyasla ve sadece ilk 1000 km kullanildi. Ama suanki hali cok daha estetik duruyor orjinalleriyle araba leylek gibi havada sanki. Son olarak arabanin ustunde kus pisligi 1 gunden fazla kalmadi daha kurumadan hemen temizlendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Cok guzel arac, alacak arkadasa hayirli olsun. H&R in cok sertlestirecegini zannetmezdim, zaten ibiza sport dan daha sert yay var miydi ? =P ibiza mk3 ile 3 senem gecti, sattiklarim icinde en uzuldugum arabamdir hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Vouch ederim, tertemiz araba, priv az gezdirmedi arabam olmadigi zamanlar, Can ayni zamanda akranlarim arasinda en adamakilli araba kullanan tanidigim diyebilirim. Hayirli ugurlu olsun alacak kisiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Satilmistir. Forumdan birine degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 1.2 tsi motor çok çok iyi ya. Abimde de jetta var 1.2 tsi, konu açıp sortmuştum hatta almadan nasıldıur fln diye. Cincik gibi motor. Alana hayıtlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar