Wolas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Ankarada oturup ARh+ kan verebilecek durumda iseniz 21 ocak pazartesi ameliyata girecek babam için yardımınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 gecmıs olsun hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 gecmis olsun etrafa bi soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fenice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Değişim yapıyorlarmıymış yoksa illa A+ mi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Pazar günü verebiliyor muyuz? Pazartesi nöbetteyim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 sınavım var eskişehire gidiyorum yoksa verirdim ben :/ saat kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Ameliyattan önce alırlardır sanırım . Sor da bir efe pazar ya da cumartesi gelip veriyim. Hangi hastane nedir ne değildir öm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 gecen bir arkadasa lazim olmustu bir unite vermistim kan ama ne zaman hatirlamiyorum yeterli sure gectiyse veririm ben kan edit:eylulun basinda vermisim kanı gecmis mi la yeter sure ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Geçmiş geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 tamam o zaman benden bi sise calisir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 a+ harici olmuyor evet. sağolun ilginiz için. yeteri kadar kan verdik yarınki doktorun lafına göre ameliyat olurkende bi kaç kişi bulunması gerekiyormuş öğrenince gene yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Ben de burdayım, ulaşabilirsin ö.m.den gün içinde lazım olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 22-27 arası sanırım ankara civarında olucam lazım olursa ben de verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Cumartesi ve Pazar günü sabahdan akşam 15:00 arasında Ankara Üniversitesi Başkent Hastnesinde kan alımı olacak yardım etmek isteyenler Nihat Büyükyağcıoğlu adına Arh+ kanlarını verebilirler teşekkürler. Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi. Adres, : Fevzi Çakmak Cd. 10. Sk. No:45 Bahçelievler/ANKARA. Telefon, : +90 312 212 68 68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Wolas said: Cumartesi ve Pazar günü sabahdan akşam 15:00 arasında Ankara Üniversitesi Başkent Hastnesinde kan alımı olacak yardım etmek isteyenler Nihat Büyükyağcıoğlu adına Arh+ kanlarını verebilirler teşekkürler. Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi. Adres, : Fevzi Çakmak Cd. 10. Sk. No:45 Bahçelievler/ANKARA. Telefon, : +90 312 212 68 68 Bu sayfada da olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 yanlız telaşdan ankara üniversitesi başkent hastanesi falan yazmışım doğrusu Başkent Üniversitesi Hastenesi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 İlgilenen arkadaşlara teşekkürler ihtiyacımız karşılandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar