benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Temiz alet, 0 orjinal batarya ile satıyorum.Müzik dinlemek için birebir.Piyasaya göre çok ucuza bırakıyorum. -3.2 MP kamera -8 gb micro sd -V 60.0.003 yazılımı yüklü -Whatsapp, Foursquare gibi uygulamarı kullanabilirsiniz http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/5800-xpressmusic/teknik-ozellikler/ Fiyat:150 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Anaam. Pardon kardeşim yancı gibi oluyorum ama bende de var 2 tane. ben de satarım isteyene :D Önce arkadaşınki satılsın sonra da benimkileri alın sevabına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Niye satıyosunuz bu takozları 150 ucuzmus ama eder yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 gittigidiyor da, sahibinden de en az 180 e satıyorlar.kullanmadığım için satıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ben de eşime ve kendime evlenmeden aldıydım 2 tane, ama sonra iphone a upgrade ettik duruyorlar öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 askerde uzun dönem ayfonuydu bunlar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar