Sequo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 manve said: abi image search diye bisey var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ben bosuna mi turuncu kirmizi sacmalamaca yapiyordum asdfasd zaten motor falan bu quiz ile alakasiz, burasi paticik. Son kullanicinin bi sekilde icerden veya disardan gordugu bisey olmasi lazim. Simdiye kadar cok karakteristik olduklari icin hep dash koymustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 KHaRoN said: ben bosuna mi turuncu kirmizi sacmalamaca yapiyordum asdfasd zaten motor falan bu quiz ile alakasiz, burasi paticik. Son kullanicinin bi sekilde icerden veya disardan gordugu bisey olmasi lazim. Simdiye kadar cok karakteristik olduklari icin hep dash koymustum. Deloreani bile image taramasıyla bulmuşlar. Sevinmiştim bi an adam biliyor diye oysaki. Fuck ben oynamıyorum arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 sıkıysa bunu bulun hint: 500 dolara alıp 600 dolara sattığım araç hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 motor bariz ama canım o kadar hintten ve 3.000ccden sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 DoruK said: sıkıysa bunu bulun hint: 500 dolara alıp 600 dolara sattığım araç hint ver biraz, amerikan arabasi bu insaf milyon tane kamyonlari var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 peki, 3.5l üzeri motoru var, 15 yaşından eski ve emniyet kemerleri fren pedalına bağlı elektronik (ki en dangalak özelliği bu sanırsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 camry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ulan fırsat olursa yarın КАМАЗ çekip koyacağım ama benim çekeceğim fotonun renkleri ile evinizin önündeki arabanızı çeksem onu dahi tanıyamazsınız. bu da FORD marka bişi olsun bari? -bilmiyorum atıyorum sadece- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 dodge ram? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bekliyim mi az daha bilemedim :p truck değil 4 kapı sedan günümüzde de var main modeli, hatta avrupa'da başka bir marka altında satışta bu hintten sonra bilin artık sdfsd yine bilemezseniz çektiğim bi resmi daha koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 valla isi gucu biraktim oturdum , amerikada 3 buyuklerden ve import eden buyuklerden ayni zamanda avrupada satis yapip 1990-2000 tarihleri arasinda 3.6 deplasmanli olabilecek ama 4 kapili olan bildigim her araci dusundum. sonra baktim cacik olmuyor chrysler , ford, gm ve toyota icinde o seneler uretilen 3.6 motorlara baktim. sadece GM grubunun northstar V8 leri o seneler arasinda 3.6 olarak uretilmis. onun disinda hic bir ureticide 3.6 deplasman yoktu. Bu motorun da kullanildigi araclardan cadillac seville, deville ve oldsmobile aurora vardi. Hicbirinin herhangi bi derivatifi avrupada satilmiyor. zaten sevmiyorum/anlamiyorum amerikan arabalarini, onlarin da arabadan anladigini dusunmuyorum zaten. benden pes =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 vauxhall vectra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 aletler kaplama filan cok tanidik, bindim gibi geliyo, ama opsen hatirlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Bu kriterler ışığında benim databaseden dönen modellerin tümü şöyle. Eğer bunların içerisinde yoksa 0/46851 modeli tutturmuş olacaksın :) Konuyu kapatıp gidelim derim. Buick Electra 3.8 Limited Buick Electra 3.8 Park Avenue Buick Electra 3.8 Park Avenue Ultra Buick Electra 3.8 T-Type Buick Le Sabre 3.8 Buick Le Sabre 3.8 Custom Buick Le Sabre 3.8 Limited Buick Park Avenue 3.8 Sprchgd Ultra Buick Park Avenue 3.8 STD Buick Park Avenue 3.8 Ultra Buick Regal 3.8 Gran Sport Buick Regal 3.8 Grand Sport Buick Regal 3.8 Limited Buick Roadmaster 5.7 Limited Buick Roadmaster 5.7 STD Cadillac Brougham 5.0 STD Cadillac Brougham 5.7 STD Cadillac DeVille 4.5 Cadillac DeVille 4.6 STD Cadillac DeVille 4.9 STD Cadillac DeVille 4.9 Touring Cadillac Fleetwood 4.1Formal Limousine Cadillac Fleetwood 4.5 Sixty Special Cadillac Fleetwood 4.5 STD Cadillac Fleetwood 4.9 Sixty Special Cadillac Fleetwood 4.9 STD Cadillac Fleetwood 5.7 STD Cadillac Seville 4.6 STD Cadillac Seville 4.6 STS Cadillac Seville 4.9 STD Cadillac Seville 4.9 STS Chevrolet Caprice 4.3 LS Chevrolet Caprice 4.3 STD Chevrolet Caprice 5.0 Classic Chevrolet Caprice 5.0 Classic Brougham Chevrolet Caprice 5.0 Classic Brougham L Chevrolet Caprice 5.7 LTZ Chrysler Concorde 3.5 Otomatik Dodge Intrepid 3.5 ES Lincoln Continental 3.8 Lincoln Continental 4.6 Lincoln Town Car 4.6 Lincoln Town Car 4.6 Executive Lincoln Town Car 4.6 Signature Lincoln Town Car 4.6 STD/Executive Oldsmobile Eighty Eight 3.8 Oldsmobile Eighty Eight 3.8 Brougham Oldsmobile Eighty Eight 3.8 LS Oldsmobile Intrigue 3.8 Oldsmobile Intrigue 3.8 GLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bu listeden de sadece 3 modelde daha once 3.6 motor kullanilmis. oyle de bi mevzu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Belki bir kaç eksik olabilir ama 3.5lt üzeri dediği için veriyi üst limit olmaksızın kabaca şöyle aldım; <3.4lt, 4 kapı, Sedan, 1999 öncesi üretilen, Amerikan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bence hintlerimiz yanlis =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Araba kafadan buick bence ama hangi modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 peki söyliyim madem 1993 Buick Regal Custom mükemmel amerikan görgüsüzlüğüyle yapılmış her şeyin bol kepçeden konduğu bir araç 3.8l motor yaylana yaylana gitmesiyle meşhur bunlar, roller coaster kullanıyormuş hissi veriyordu bu arada databaselerde custom'ın 3.8'i yokmuş gibi gözüküyor ama 3.8le de gelmiş halbuki, araca yeni alternatör siparişi verdiğimde öğrenmiştim ben de. hoş konsol diğer versiyonlarda da birebir zaten, buick regal cevabını alsam okeydi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 seinfeld arabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 DoruK said: mükemmel amerikan görgüsüzlüğüyle yapılmış her şeyin bol kepçeden konduğu bir araç 3.8l motor biliyordum hint in yanlis oldugunu :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 said: bu arada databaselerde custom'ın 3.8'i yokmuş gibi gözüküyor ama 3.8le de gelmiş halbuki, araca yeni alternatör siparişi verdiğimde öğrenmiştim ben de. hoş konsol diğer versiyonlarda da birebir zaten, buick regal cevabını alsam okeydi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Sequo said: KHaRoN said: ben bosuna mi turuncu kirmizi sacmalamaca yapiyordum asdfasd zaten motor falan bu quiz ile alakasiz, burasi paticik. Son kullanicinin bi sekilde icerden veya disardan gordugu bisey olmasi lazim. Simdiye kadar cok karakteristik olduklari icin hep dash koymustum. Deloreani bile image taramasıyla bulmuşlar. Sevinmiştim bi an adam biliyor diye oysaki. Fuck ben oynamıyorum arkadaş. Yok yaw onu hatirladim da buldum cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bi tane de ben sorayim, cok basit oldu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar