hyde Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 güç kaynagı almak ıstıyorum modem kormalı voltaj ayarlı falan tavsıyede buluna bılırımısnıız yardımcı olursanız sevvınırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 tagan[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 1200 VA veya üstü bişi al rahat edersin, şıp diye kapanmaz. En önemli özellik regulator diye bişiydi sanırım. Voltaj düştüğünde ve en önemlisi çok kısa(1 sn ve altı) elektrik gidip gelmelerinde koruyup korumadığını sorman lazm. Mesela bendeki 1000 va ama eski tv lerin kapanmadığı kadar kısa süreli gidip gelmelerde restart oluo makina. Ben hep şeye benzetiyorum bunu. CD playerlarda buffer vardır ya sallantıda okuyamama sorununa karşı. Aynı öyle bişi olması lazm. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 18 Kasım 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar