chagy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yaw,format attım yeniden kurdum,blasterdan şüphelendim ama değil,5 dakka oldu açalı bilgisayarı,8k giden,3k gelen... regeditten run dan buldum.. Microsoft Windows Updater spoolvs.exe bana bariz fake gibi geliyor ama,bir soruyim sizlere dedim belki doğrudur diye[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 neyse hallettim sorunu,trojanmış, güvenli modda açıp backdoor.alaidin.z.htm i silip regeditten bütün spoolvs.exe leri silmek,üstüne birde c:win.dll diye dosya vardı onu silmek olayı çözdü.[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 kendin sorup kendin cozdun aferin benim bildiim bu spoolsv bir win guvenlik acigi ad-aware gibi programalarla temizlenebiliyor[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 symantecte trojan olarak geçiyor.. Backdoor.IRC.Aladinz.L Allows a remote attacker to control a computer. The functions provided include: Retrieving information about the computer. Stopping and restarting the Trojan. Downloading and running files. Scanning hosts for vulnerabilities. Running an FTP server falan filan,neyseki pek zor değildi temizlemek[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar